Chocken: Stina Wollter ställer in allt - efter sjukdomsbeskedet

Chocken: Stina Wollter ställer in allt - efter sjukdomsbeskedet

Bild: TT/Stina Wollter/Instagram

Sjukdomsbesvären har pågått en längre tid.

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
1:12

Efter reklamen: Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

(1:12)

Slå på ljud

Det var Stina Wollter som själv berättade om att pappa Sven Wollter hade gått bort i november 2020.

"Det är med gränslös sorg Sven Wollters familj härmed meddelar att han i dag, den 10 november flög rakt rakt in ljuset i sviterna av Covid och en väl använd kropp med lungor med KOL och emfysem som inte orkade rida ut denna sista prövning", skrev hon då på Instagram.

Sven smittades av covid-19 efter att ha besökt sin son och hans familj i Stockholm i slutet av oktober, vilket han själv berättade för Aftonbladet.

– Jag mår lite halvtaskigt just nu. Jag har feber och det mår jag inte bra av, sa han då.

Här är Sven Wollters okända dotter Lina Wollter

Stina Wollter tvingas ställa in efter sjukdom

Stina Wollter, 58, är mångsysslare och syns i diverse sammanhang. Hon arbetar bland annat som författare, konstnär och är även kroppsaktivist. 2017 medverkade hon i TV4:s populära program Let's dance och SVT:s På Spåret, tillsammans med pappa Sven Wollter och Peder Lamm. 2019 var hon värd för sommar i P1.

Numera var tanken att hon skulle åka runtom i landet för olika konserter. Men på Instagram skriver hon att hon måste ställa in till följd av sjukdom. Besvären har pågått en längre tid.

"Förkylningen eller vad det är (inte covid) ger sig inte. Den har legat på samma nivå i nu två veckor. Hostan är konstant och värst mår (och låter) jag nätter, kvällar och morgnar och visst har jag jobbat sjuk mången gång i mina dar och nej jag har aldrig ställt in ett åtagande förut men en konsert är ju helt avhängig att sång och prat kan levereras. Detta är så trist men det finns ingen annan väg", skriver hon på Instagram.

Sven Wollters okända dotter Lina – överraskar alla!

Skavlans kryptiska besked om Nyhetsmorgon: "Kan varken bekräfta eller dementera"