Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christian Bauer klar för tv-program med Hollywood-stjärnan – utan Pernilla

06 mar, 2024, 13:00 
Pernilla Wahlgrens make Christian Bauer är klar för ett tv-program utan sin hustru – med en Hollywood-stjärna i spetsen.
Annons

När det blev känt att Pernilla Wahlgren hittat kärleken på nytt, var hennes nya flamma till en början topphemlig. Inom kort skulle han skymta förbi i Wahlgrens värld, och vid det här laget är Christian Bauer en fullfjädrad realitystjärna!

Nu är det dags för Christian att synas i rutan på egen hand – och han är i gott sällskap.

Så mycket pengar tjänar Christian Bauer – verkliga summanBrand logo
Så mycket pengar tjänar Christian Bauer – verkliga summan

Pernilla Wahlgren om Christian Bauer i Wahlgrens värld

Att bli kär i en av landets kändaste personer innebär såklart att kameror kommer riktas mot dig – något som inte faller alla i smaken.

Annons

Men Pernilla hade tur med Christian, som visade sig vara en naturbegåvning i rutan när han blev en del av Wahlgrens värld.

–Han är väldigt easy going, det kanske har att göra med att han har jobbat mycket som modell att han är van att vara framför kameran. Han är verkligen sig själv. Jag tycker att han är modig och bjussig som är med när vi frågar, har Pernilla sagt.

Christian Bauer har nu gjort det mesta framför publik – ja, till och med friat.

Christian Bauer klar för TV4-program utan Pernilla Wahlgren

Nu ska Christian Bauer prova vingarna på egen hand. Han är nämligen en av deltagarna i den kommande säsongen av Fångarna på fortet. Det var förra sommaren han flög ner till Frankrike för att spela in sitt avsnitt, och nu är uppgifterna officiella.

Annons

Han tävlar inte med Pernilla Wahlgren, utan med en annan schlager-drottning, Jessica Andersson. Även tv-profilen Daniel Paris är med i Bauers lag.

Gunde Svan och Agneta Sjödin leder programmet som vanligt, och Hollywood-stjärnan Peter Stormare sitter kvar i rollen som gåtläsaren Kapten Kaboom.

Christian Bauers avsnitt sänds den 27 april på TV4.

Daniel Paris, Jessica Andersson och Christian Bauer i Fångarna på fortet
Foto: TV4

Foto: TT

Annons