Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Christian Bauers beteende får Christina Schollin att se rött – rasar mot Pernillas fästman

17 mar, 2023, 11:00 

Christina Schollin sätter ner foten efter Pernilla Wahlgrens fästmans beteende.

Annons

Visst kan det vara nervöst att kliva in i en helt ny familj och imponera på sin blivande svärmor. Det kan Christian Bauer kanske skriva under på, som dessutom gör det hela framför rullande kameror – och svenska folket.

Hittills har Pernilla Wahlgrens fästman dock charmat Christina Schollin rejält. Men nu gick han lite för långt.

Stora sprickan mellan Christian Bauer och Pernillas pappaBrand logo
Stora sprickan mellan Christian Bauer och Pernillas pappa

Pernilla Wahlgrens bråk med Christian Bauer – filmades

Den som slaviskt följt Wahlgrens värld vet att Pernilla har en tendens att samla på sig saker, och i det gamla kedjehuset på Lidingö var minimalism inte ett ord som genomsyrade inredningen. Det var mycket prylar överallt, något som man fick se att Christian Bauer inte var särskilt förtjust i.

I en tidigare säsong filmades det hemma hos Pernilla, och i bild såg man en skohög. En skohög som Christian gärna ville råda bot på, och han frågade sin kärlek om hon inte ska göra sig av med dem inför flytten som stundade.

Annons

Han förstod sig inte på varför hon hade så mycket skor, men Pernilla tog inte det hela med ro:

– Håll inte på att tjata på mig att jag ska rensa mer kläder, för det har Bianca gjort i alla år. Herregud, det här är ju inte så konstigt, säger hon i programmet.

– Det finns inget som gör mig på sämre humör än folk som ska bestämma över mina kläder.

Christina Schollin rasar mot Christian Bauer

Det verkar vara ett mönster i familjen Wahlgren/Schollin, att man inte tycker om när folk lägger sig i ens organiserade kaos. För när Christian Bauer som verkar aningen mer ordningsam än sin nya familj besöker Christina Schollin i ett nytt avsnitt av Wahlgrens värld landar hans kommentar fel.

Christian påpekar att de har väldigt mycket saker, och visst kan man se att Pernilla brås på sin mor. Christian går så långt, att han kallar det hela för ett "kaos".

Men inte heller Christina uppskattar hans åsikter. Efteråt, i en så kallad synk, ventilerar hon sina tankar.

– Där blev jag lite förvånad. Nej men varför ska han lägga sig i det? Han tyckte att det var mycket saker framme. Han ska bara vara en trevlig gäst som blir inbjuden till ett hem, säger Christina Schollin och gör en sak tydlig:

– Jag får ha hur mycket grejer jag vill framme. Det har inte han med att göra. Det är vi som bor här, vi får ha hur mycket saker vi vill.

Christina Schollin sitter i sitt hem och filosoferar
Christina vill inte att någon lägger sig i hennes inredning.

Foto: TT

Annons