Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Christian Bauers beteende mitt under SVT:s sändning av Allsång på Skansen

25 jun, 2024, 18:07 
Christian Bauer fattade ett beslut inför premiären av Allsång på Skansen, och allt syntes i SVT:s direktsändning.
Annons

Nu är sommaren igång på riktigt – Allsång på Skansen har dragit igång! Stockholm bjuder på strålande sol under säsongspremiären, och Pernilla Wahlgren är tillbaka efter fjolårets succé – och så även Christian Bauer, som fastnade på SVT:s kameror.

Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”Brand logo
Då slutar Pernilla Wahlgren med ”Allsång på Skansen”

Christian Bauers beteende under Allsång på Skansen

Ja, Christian Bauer skymtades i publiken i SVT:s direktsändning, för att visa sitt stöd till sin älskade hustru. Han såg oerhört stolt ut över sin hustru när hon rev av de första tonerna för säsongen ute på Skansen – så fint att se!

Annons
Christian Bauer i publiken på Allsång på Skansen
Ser du Christian Bauer i hörnet? Vilket brett leende som fångades på bild – bara minuter in i sändningen!Foto: SVT

Bauer var på strålande humör, och vinkade glatt till publiken innan sändning.

Maken var inte den enda som tagit sig dit för att stötta Pernilla. På plats var också stora delar av familjen Wahlgren/Ingrosso, däribland Bianca Ingrosso som valsade in nästan sist av alla – till publikens öronbedövande jubel.

Nära vännerna och blivande brudtärnorna Sofia Wistam och Susanne Nordström satt också bänkade, och givetvis mamma Christina Schollin.

Och någon timme innan sändning fick Pernilla påhälsning i green room, av barnbarnet Kalí som följde med mamma Zoe och pappa Oliver! Ja, det blir ju Allsångspremiär för familjens minsting, och visst kan man tänka sig att det var den perfekta uppladdningen för att stilla nerverna.

Annons

Familjen stöttar Pernilla Wahlgren under Allsångs-premiären

Att familjen är på plats är inte förvånande – de stöttar ju varandra i vått och torrt. Bauer är inget undantag. När Svensk Dam fick en pratstund med Pernilla inför premiären, var hon stensäker på att maken skulle sitta i publiken:

– Alltså han kommer säkert sitta i publiken, det kommer han. Han älskar allsång, alltså, verkligen. Jag tror till och med han grät när han fick höra att jag fick det här jobbet för han tyckte det var sånt fint program.

Foto: SVT

Annons