Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollin helt bedrövad – har fått nog: "Vill inte!"

28 feb, 2023, 20:00 

Christina Schollin berättar nu själva om tuffa tiden.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den senaste tiden har det hänt en hel del i Christina Schollins liv. I december föll hon i marmortrappan i sitt spanska hus och bröt benet på tre ställen, vilket gjorde att hon tvingades flyga hem till Sverige akut.

TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

– Det är nästintill outhärdliga smärtor sedan fem dagar tillbaka. Jag äter smärtstillande, vilket jag inte är van vid. Man måste stå ut med saker och ting som händer i livet och göra det bästa möjliga va den situationen. Det är det jag håller på med nu, sa Christina Schollin till Svensk Damtidning.

I en veckas tid låg hon inlagd på Södersjukhuset i Stockholm. Christina Schollin fick operera in åtta skruvar och en platta. Efter följde en tid i rullstol och flera veckors rehabilitering.

Christina Schollin och Hans säljer huset

I dag har det gått nästan två månader sedan den otäcka olyckan. Christina Schollin har kunnat återvända till Spanien och sköta rehabiliteringen därifrån, samtidigt som maken Hans Wahlgren varit ett stort stöd.

Annons

Paret är dessutom på väg att sälja huset i Spanien och hitta ett annat boende. Christina Schollin har tidigare sagt till Aftonbladet att de söker en enplanslägenhet.

– Vi har vårt hus ute till försäljning nere i Spanien så allting får ha sin gång. Men det kommer att ske ett byte, sa Christina Schollin.

Christina Schollin har fått nog

Efter alla vändor är Christina Schollin nu äntligen redo att inleda ett nytt kapitel i sitt liv. Samtidigt kantas tillvaron av diverse hinder, något som hon nu berättar om på Instagram.

”Just nu övar jag mig på att gå, gå, gå och vila, vila, vila!!! Jag peppar mig med goda tankar och jag tillåter mig att erkänna att jag ibland tappar sugen när jag inte orkar göra allt jag vill göra! Och att jag blir frustrerad när inte husförsäljning och lägenhetsköp går som det ska! Jag vill inte ha problem i mitt liv!!!!”, skriver Christina Schollin och fortsätter:

”Det är stora beslut som ska fattas : Sälja eller inte sälja- köpa eller inte köpa och jag vill bara kunna glädjas åt att vi har bra människor runt oss som hjälper oss att ta rätt beslut och ser till så att allt går rätt till. Jag får öva mig i tålamod!!!!”.

Foto: TT/Instagram.

Annons