Christina Schollins beslut i relationen med Hans – efter 60 år som gifta

26 dec, 2022, 06:00 
För Svensk Damtidning berättar Christina Schollin om de stora planerna!
Annons

Christina Schollin är åter på svensk mark efter den tragiska olyckan som inträffade i Nerja, Spanien. I marmortrappan föll hon så svårt att hon bröt foten på tre ställen och fick flyga hem akut för operation.

TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

– Det är nästintill outhärdliga smärtor sedan fem dagar tillbaka. Jag äter smärtstillande, vilket jag inte är van vid. Man måste stå ut med saker och ting som händer i livet och göra det bästa möjliga av situationen. Det är det jag håller på med nu, berättade Christina för Svensk Dam efter händelsen.

Julfirandet hemma hos Pernilla Wahlgren

I en veckas tid låg hon inlagd på Södersjukhuset i Stockholm, och Christina fick operera in åtta skruvar och en platta. Nu tar det sex veckor innan hon kommer kunna stödja på foten igen.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Samtidigt har det varit en intensiv period för Christina. För första gången har hon firat jul i Pernillas nya lyxhus. Huset ligger på en höjd och det var en rejäl utmaning att ta sig upp för de 48 trappstegen.

Där vankades ett julfirande med alla barnen, förutom äldste sonen Peter Wahlgren som firade med sin familj hemma i Dalarna.

Hans Wahlgren och Christina Schollin
Christina Schollin och Hans Wahlgren firar på annandagen 60 år som gifta.

Christina Schollins stora fest med maken Hans Wahlgren

Trots den svåra skadan är Christina Schollin vid gott mod. Hon ser positivt på framtiden och bara två dagar efter julafton har det blivit dags för nästa stora fest.

Hon och maken Hans firar nämligen 60 år som gifta. Diamantbröllopet firas med vänner och familj. Dessutom fyller Christina 85 år och passar på att slå två flugor i en smäll.

Annons

– På annandagen har jag vi en stor fest på Skeviks friluftsgård med 50 personer inbjudna. Vi firar dubbeljubileum, att jag fyller 85 år på annandagen och att vi har diamantbröllop, säger hon till Svensk Damtidning.

Foto: TT/Instagram

Annons