Christina Schollins problem i hemmet med Hans: ”Kommer faktiskt byta”

08 feb, 2023, 16:02 

Christina Schollin och Hans Wahlgren har fattat ett beslut.

Annons

Christina Schollin och maken Hans Wahlgren vet verkligen hur man lever livet fullt ut. Under vinterhalvåret brukar de uppehålla sig i Nerja, Spanien, där de har ett sommarparadis till sitt förfogande.

Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!

Dagligen njuter de av sol, bad, tapas och alla andra förträffligheter som den spanska solkusten kan erbjuda.

Den senaste tiden har Christina varit svårt olycksdrabbad och tvingats tillbringa vintern i Sverige. I december föll hon olyckligt i trappen i sitt hus i Spanien och fick flygas hem akut.

– Det är nästintill outhärdliga smärtor sedan fem dagar tillbaka. Jag äter smärtstillande, vilket jag inte är van vid. Man måste stå ut med saker och ting som händer i livet och göra det bästa möjliga va den situationen. Det är det jag håller på med nu, sa Christina Schollin till Svensk Damtidning.

Christina Schollin
Christina Schollin är med i serien Thunder in my heart. Hon anlände i rullstol på grund av en bruten fotled.

Christina drar till Spanien

I en veckas tid låg hon inlagd på Södersjukhuset i Stockholm. Foten hade brutits på tre ställen, och Christina fick operera in åtta skruvar och en platta.

Annons

Det är fortfarande svåra smärtor, men förhoppningsvis ska de avta och jag har ett träningsprogram med en sjukgymnast. Jag jobbar på, sa Christina Schollin.

I dag har det gått nästan två månader sedan den otäcka olyckan. Till Aftonbladet säger skådespelerskan att hälsan ändå är bra och att hon nu tänker ta sig till Spanien för att vila upp sig.

– Jag ska flyga till Spanien och där kommer jag att rehabilitera mig fortsatt. Där är det sol, värme och ljus och det har jag saknat. Vi är inte vana vid att bo i Sverige på vinterhalvåret, men det har jag varit tvungen till nu. Jag längtar efter ljus sol och värme och kunna fortsätta rehabilitera foten.

Christinas beslut med Hans

Maken Hans Wahlgren har under Christinas tuffa tid varit ett stort stöd. Han ställer alltid upp för sin fru och ser hela tiden till att underlätta hennes vardag.

Ekonomin däremot hade kunnat vara bättre. Enligt skådespelerskan har hon en massa utgifter och de är även på väg att sälja det lyxiga sommarparadiset i Spanien.

Annons

– Som alla som har en villa, tak som ska repareras och allting sånt där och löpande utgifter. Det är en massa olika saker och sen kommer vi faktiskt att byta boende i Spanien, så vi söker en enplans lägenhet och de är inte billiga. Så vi får se. Vi har vårt hus ute till försäljning nere i Spanien så allting får ha sin gång. Men det kommer att ske ett byte.

Christina Schollin och Hans Wahlgren
Christina Schollin och Hans Wahlgren tänker sälja och köpa nytt i Spanien.

Foto: TT

Annons