Christina Schollin ser rött – fick vänta för länge på taxi: “Är detta vanligt?”

30 jan, 2023, 15:15 

Christina Schollin vädjar till sina följare efter hennes försök att lämna hemmet.

Annons

Christina Schollin hade ett tufft avslut på fjolåret. Hon trillade i trappan hemma i Casa Angel, och fick sitta i rullstol under jul- och nyårsfirandet.

– Det är nästintill outhärdliga smärtor, sa hon till Svensk Damtidning efter olyckan.

Och bakslagen fortsätter. När Christina nu skulle ta sig till Södersjukhuset för att bli fri från gipset gick det inte enligt plan.

Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!

Christina Schollins utmaning hos Pernilla Wahlgren

Recept.se Nyhetsbrev

Christina har stött på en rad hinder under sin tid som gipsad. Det har främst handlat om höga trappor, det säger ju sig självt att det inte är det lättaste att ta sig upp för sittandes.

När julfirandet planerades till Pernilla Wahlgens nybyggda lyxhus på Lidingö blev oron stor – hur skulle Christina ta sig upp? Huset är ju byggt på ett berg, och det finns inte ännu en hiss installerad.

Pernilla Wahlgrens hus på Lidingö, med en röd ring runt trapporna
Christina Schollins julutmaning.

– Men jag vet inte om jag kan vara med. Det är 48 trappsteg dit eftersom hon har byggt huset på en höjd och det finns ingen hiss. Så det kanske jag får avstå från, sa hon till Aftonbladet innan jul.

Annons

Det hela löste sig, med en praktisk "trapp-klättrare". Med hjälp av den, som tillhandahölls av färdtjänsten, kunde hon trappsteg för trappsteg hissas upp – 48 gånger.

Christina Schollin rasar – taxin var sen

I helgen var alltså dags för Christina att bli kvitt gipset en gång för alla efter sju veckor, men det gick inte som hon önskat. På sin Instagram berättar hon att hon hade tid på Södersjukhuset 08.30, och hade därav förbeställt en taxi kvällen därpå till 07.30.

Men enligt Christina kom den först 09.30. Direkt från rullstolstaxin rapporterar hon plikttroget till sina följare:

"Är detta vanligt???? Jag försökte komma fram till ortopeden på sjukhuset för att meddela att jag var försenad - kom till en telefonsvarare som meddelade att jag skulle bli uppringd kl 10! Puhhh!!!! Försöker nu att inte stressa upp mig!!!!"

Huruvida hon fick ta av gipset trots att hon kom sent, har Christina Schollin ännu inte uppdaterat sina följare om.

Foto: TT

Annons