Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ciara och Måns bryter tystnaden om sonen Albert, 4 – misstanken stämmer

28 feb, 2023, 19:30 

Nu berättar paret hur det ligger till med sonen Albert.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hela Sveriges favorit-Måns lämnade Sverige för kärleken, och bor i London tillsammans med frun Ciara Zelmerlöw. Där har de bildat sig en egen familj tillsammans med barnen Albert och Ossian, samt Ciaras son Archie från en tidigare relation.

De visar gärna upp barnen på sociala medier, men annars vet vi inte särskilt mycket om dem. Tills nu!

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gångerBrand logo
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Måns och Ciaras stora lycka efter svåra tiden

Det var ett drygt halvår sedan som den lyckliga familjen fick sig en ny pojke som numer förgyller deras liv: Ossian! Det var en efterlängtad liten bebis, som de ju så ofta är.

Ciara och Måns har tidigare talat öppet om deras kamp för att bli gravida. De drabbades av flera missfall innan Ossian kom till.

– Det var en väldigt traumatisk tid för oss alla, och vi tänker på de där änglabebisarna varje dag. Kort sagt, ja visst är jag orolig. Jag gör mitt bästa för att ta en dag i taget och vara stolt över var vi är i dag, har den brittiska skådespelerskan berättat i en intervju med Mama.

Annons

Måns och Ciara har varit gifta i över fyra år, och fick sig sin första son Albert 2018. Nu berättar Ciara okända detaljer om parets förstfödde!

Ciara Zelmerlöws avslöjande om sonen

Det är på Instagram som Ciara gör en så kallad "frågestund". Och visst rasslar frågorna in, faktum är att intresset kring henne är stort. I hemlandet Storbritannien är nämligen inte Måns den enda kändisen i hushållet, Ciara Janson som hon tidigare hette, är också en riktig stjärna.

Ciara är nämligen skådespelare, som synts i en rad populära produktioner. Men under frågestunden handlade en av frågorna om sonen Albert, närmare bestämt om han talar Måns modersmål svenska, något som även Hänt skrivit om.

"Ja, Albie är nästintill flytande och är därför, enligt mig, ett geni"

Det är ju precis som man kan ha trott, eftersom Måns talar svenska, och barnen ofta är på besök i Sverige. Hon själv däremot beskriver att hon kämpar på sakta men säkert, men att det såklart är svårt.

Foto: TT

Annons