Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dansbandsdrottningen Christina Lindbergs ärliga ord om ex-maken – tre år efter skilsmässan

28 apr, 2024, 18:30 
Vendela Lönnqvist
TT
Christina Lindbergs nya ord om ex-maken.
Annons

– Jag träffade honom första gången när jag var 14, han var tio år äldre och väldigt spännande. Men han tittade inte ens åt mig. Sen var jag 34 år när jag träffade honom hos min syster igen. Jag kände direkt ”wow”.

Så sa dansbandsdrottningen Christina Lindberg, 55, om sin numera ex-make Tommy Wigardt, 63 till Expressen 2021.

7 saker du inte visste om Charlotte PerrelliBrand logo
7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli

Makens pappa var Christinas bonuspappa

Deras första möte skedde alltså redan när Christina var tonåring – och många har kallat deras relation udda, eftersom Tommys pappa även var Christinas bonuspappa.

– Det har funnits åsikter om att vi skulle vara ”styvsyskon”, men vi har inte vuxit upp tillsammans. För mig kändes det inte alls konstigt eller fel. Jag träffade en underbar man och valde att följa mina känslor, berättade sångerskan vidare till Expressen.

Annons

Det slog alltså gnistor mellan de båda, men i juli 2023, efter 20 år tillsammans, valde de att ansöka om skilsmässa. Christina var noggrann med att poängtera att de fortfarande var vänner, och Tommy har själv sagt att han skulle kunna "offra vänster arm" för ex-frun.

"Det kommer inte hända"

Men hoppet är det sista som lämnar en och det skulle dröja innan de tog tag i att sälja det som en gång var deras.

Nu har det dock blivit verklighet – den gemensamma hästgården är snart till salu. Paret har nämligen bestämt sig för att fortsätta vara separerade.

– Nej det kommer inte hända, vi går varsin väg. Vi båda kände att "varsitt håll kommer vi gå nu", säger Christina i en intervju med Hänt.

Christina om flytten till Stockholm

Flyttlådorna är packade och i maj kommer fotografen till gården. Christina är exalterad över det okända som ligger framför henne.

Annons

– Det är spännande, det är en jättehäftig känsla, jag ska börja från scratch. Jag behåller inte någonting liksom, förutom vissa små saker.

Planen är att flytta upp till systern Maj-Lis fyrarummare i Stockholm för att landa i det nya och i att vara ensam, något hon menar att hon aldrig riktigt varit.

Christina om ex-maken Tommy

Ensam har hon dock varit när det kommer till husförsäljningen, eftersom hon har skött allting själv. Ex-maken befinner sig nämligen i huset i Spanien, som Christina äger.

Var Tommy tar vägen har hon ingen aning.

– Jag vet inte riktigt, han håller väl på och söker sin väg och allt det där. Men allting känns bra, det är en jätteskön känsla för vi är vänner och det här har ju ingenting att göra med hans sjukdom. Han har ju varit frisk i två år.

Annons