Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför är inte Benjamin bjuden till Allsång på Skansen – Pernillas kryptiska svar

13 jun, 2023, 14:15 
Vendela Lönnqvist
Så ska Pernilla leda Allsång på Skansen.
Så ska Pernilla leda Allsång på Skansen.

Ingen Wahlgren-Ingrosso gästar Allsång på Skansen – iallafall inte som artist. Men programledaren Pernilla stänger inte dörren för möjligheten.

Annons
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

I oktober förra året avslöjades det att ingen mindre än Pernilla Wahlgren kommer leda det folkkära tv-programmet Allsång på Skansen sommaren 2023.

Reaktionerna över att Pernilla tar över efter Sanna Nielsen lät sig inte vänta. Många anser att det är "alldeles för mycket Wahlgren på tv".

Så kommer Pernilla Wahlgren leda Allsång på Skansen

Men Pernilla håller fanan högt och påpekar noggrant i en intervju med Aftonbladet att hon inte kommer göra programmet "till sitt eget".

– Då hade jag haft hybris. Jag ska se till att bevara allsångs-känslan, men sedan vill jag ju vara mig själv. Jag gillar att vara spontan.

Artisterna som gästar Allsång på Skansen

Med bara två veckor kvar har artisterna släppts – och det är ingen dålig uppslutning.

Både publik och tv-tittare kommer få höra skönsång från bland andra Tommy Körberg, Peter Jöback, Laleh och dubbla Eurovision-vinnaren Loreen.

Därför gästar inte Benjamin Ingrosso Allsång på Skansen

Däremot, vad många kanske blev förvånade över, var att Benjamin Ingrosso inte är inbjuden att framträda på Solliden-scenen.

Annons

– Nej, men det är väl... Ja, vi får se. Jag kanske jobbar på någon sådan fortfarande. Det är inte bestämt än, svarar Pernilla och ler.

Hon berättar vidare att sonen Benjamin har haft det svårt att få ihop schemat inför sommaren, eftersom han ska ut på turné.

– Men sedan får vi se. Det kan ju också vara skönt, kanske, att det inte är för mycket Wahlgrenare på scenen. Vem vet?

"Stänger inga dörrar"

Det är ju inte sällan svenska folket får ta del av varandras gästframträdanden i familjen Wahlgren-Ingrossos olika tv-program, så kanske det inte kommer som en chock om Benjamin lyckas klämma in Allsång på Skansen i sitt annars fullspäckade schema.

– Så, ja. Jag stänger inga dörrar, säger Pernilla i intervjun med Aftonbladet.

Annons