Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens tråkiga besked om Allsång - förklarar sanningen: ”Slutat”

12 jun, 2023, 18:00 
Felicia Plåt
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren är ny programledare för Allsång på Skansen. Foto: TT

Pernilla kom med ett chockbesked i senaste avsnittet av "Wahlgren & Wistam".

Annons

Nu börjar premiären av Allsång på Skansen närma sig med stormsteg. Och redan imorgon avslöjar SVT vilka artister som kommer att gästa de åtta livesända programmen under sommaren.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Pernilla Wahlgrens nya roll

Även Pernilla Wahlgren kommer göra sitt första framträdande som programledare för Allsången som hon tar över efter folkkära Sanna Nielsen. Och hon är mer än taggad på det ärofyllda uppdraget och vi tror hon kommer göra det med bravur.

Pernilla som redan är välkänd för det svenska folket syns flitigt i TV-rutan i sitt egna realityprogram "Wahlgrens Värld". Och det slutar inte där utan hon gör succé efter succé med både egen show, klädmärke och podd, som hon har tillsammans med bästa vännen Sofia Wistam.

Annons

Chockbeskedet i senaste avsnittet

I podden träffas vännerna och pratar ut om vad som hänt under veckan, och i samtalen är det både högt och lågt. De delar gärna med sig av vad som händer i både jobb och privatlivet. Såklart har Pernillas nya jobb som allsångledare kommit på tal. Och man märker att de båda ser fram emot programmet.

Men det är inte bara glada allsångs-nyheter som kommer på tal, utan Pernilla delade med sig av en sorgsen nyhet i deras senaste poddavsnitt. Men detta handlade om vårt grannlands version av programmet, nämligen Norges "Allsång på Gränsen".

Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren
Bästa kompisarna driver podd tillsammans.

– Jag pratade med nån om Allsång på gränsen, Norges motsvarighet, och den har aldrig blivit riktigt lika populär så de har till och med slutat att göra den. Medan Allsång på Skansen verkligen har varit en tradition i så många år och folk vallfärdar. Så jag får verkligen hoppas att de inte slutar med det nu när jag kommer, säger Pernilla i podden.

Annons

Pernilla och Christians bröllop

Förutom hennes nya jobb har även Pernilla något ännu större som väntar. Hon ska nämligen gifta sig med sin stora kärlek Christian Bauer. Det var under slutet av förra året som Christian friade till Pernilla och hon sa "JA!". På grund av hennes medverkan i Allsång har bröllopet däremot fått skutas upp men Pernilla ser det bara som ännu en rolig grej att se fram emot.

– Jag känner att när jag är klar med allsången så kommer jag nog vara helt slut och bara vilja vila och inte ta tag i nästa stora projekt. Men det är också härligt att ha någonting ser fram emot. Det är liksom som en karamell, man vill suga på den länge, sa hon tidigare till Aftonbladet.

Annons