Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Darin avslöjar stora misstaget inför Allsång - kan förstöra allt: "Inte denna gången"

14 jun, 2023, 16:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Darin
Darin fick sitt genombrott i Idol 2004. Foto: TT

Darin kommer ta över skansen i "Allsångsscenen är din".

Annons

Nu är det bara lite drygt två veckor kvar tills Pernilla Wahlgren tar plats på Sollidenscenen för att sjunga om sött och salt. Med en allsångs-sugen publik och flera tusentals tittare hemma i TV-sofforna. Det ser vi verkligen fram emot.

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarnBrand logo
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarn

Från Zara Larsson till Carola

Under gårdagen avslöjade SVT vilka artister som kommer att göra Pernilla sällskap under alla åtta programmen som kommer sändas under sommaren.

Vi kommer kunna se stora namn som bland annan Zara Larsson, Loreen, Laleh, Lasse Stefanz och Carola. Så vi har en riktig fullspäckad säsong med mycket bra musik att se fram emot.

Vem kommer få ta över Allsångsscenen?

Under presskonferensen kunde även SVT avslöja vem av gästartisterna som i år kommer ta över Allsångsscenen i "Allsångsscenen är din". Tillsammans med en orkester får artisten chansen att köra en konsert i en hel timme efter ett av Allsångsprogrammen, som även direktsänds i SVT.

Annons

Konceptet började 2012 och då var det Tomas Ledin som gjorde skansen till ett dansgolv. Efter honom har bland annat Håkan Hellström, Lena Philipsson, Benjamin Ingrosso och senast Molly Sanden tagit skansen med storm under "Allsångsscenen är din". Och i år blir det ingen mindre än Darin!

Darin och Sanna Nielsen på Allsång på Skansen.
Darin har sedan sitt genombrott tagit hela svenska folket med storm.

– Det känns otroligt kul!, säger Darin till TV4:s reporter Carolin Björnerhag.

Misstaget Darin inte kommer göra igen

Han har tidigare varit med på Allsång och berättar att det var den första stora spelningen han gjorde efter sitt genombrott i Idol, vilket han tyckte var väldigt stort. Men han berättar också om ett misstag han gjorde som han hoppas inte göra igen.

Annons

– Jag hade precis käkat en massa pasta innan jag skulle va med och på denna tiden var scenen fortfarande sne och vi skulle dansa en massa, säger han till Carolin som frågar om pastan gjorde så att han fick håll? Men det var lite värre än så.

– Jag höll på att spy precis innan! Så jag hoppas att jag inte ska göra det denna gången, säger Darin och skrattar.

Lena PH, Magnus Uggla och Darin på Allsång
2005 var Darin med i Allsång för första gången.

"Pirrigt"

Han kan också avslöja att han och bandet är i full gång med rep inför den stora konserten, och tittarna kan förvänta sig alla han stora hits sedan dag ett.

– Jag ser fram emot det. Det är också pirrigt, samtidigt sjukt kul att få stå på scen, var ett tag sedan nu. Jag har väldens finaste fans, avslutar han intervjun med.

Annons

Och nu ser vi fram emot att se Darin på Allsångsscenen är din! Och vi kan inte tänka oss något annat än att det kommer bli succé!

Annons