Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ernst Billgrens avslöjande om relationen med 25 år yngre frun: ”Idiot”

14 jun, 2023, 07:30 
https://image.svenskdam.se/image-9753847?imageId=9753847&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Minna Sarpaneva
Ernst Billgren och Julia Billgren tittar in i kameran och ser allvarliga ut.
Ernst Billgren öppnar upp sig om relationen med Julia Billgren.

Ernst Billgren öppnar upp sig om relationen med 25 år yngre Julia Billgren.

Annons

Ernst Billgren, 65, har förekommit i flera olika sammanhang genom åren. Svenska folket har bland annat fått lära känna konstnären i program så som Stjärnorna på Slottet. Han medverkade också i Äkta Billgrens, som tillsammans med exfrun Helena Billgren, 71, och dottern Elsa Billgren, 37.

Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Sedan nio år tillbaka är Ernst omgift med 25 år yngre Julia Billgren. Hon syntes däremot inte till särskilt mycket i Äkta Billgrens. Men nu öppnar konstnären upp sig om förhållandet.

Ernst Billgrens relation med kronprinsessan Victoria

Den inbitne kanske även känner igen Ernst Billgren från kungliga sammanhang. Den hyllade konstnären har nämligen en vänskap med kronprinsessan Victoria som sträcker sig mer än 20 år bak i tiden.

Runt millenieskiftet tog Ernst och Victoria dykarcertifikat tillsammans. Han närvarade också vid firandet av hennes 21-årsdag och i samband med kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop uppvaktade konstnären paret med en specialdesignad lampa.

Annons

Ernst Billgrens ärliga avslöjande om förhållandet med Julia Billgren

Ernst och Julia Billgren träffades år 2012, kort efter skilsmässan från Helene Billgren.

Två år senare blev paret äkta makar och trots att de nu har varit gifta i nio menar Ernst Billgren att de fortfarande håller på att lära känna varandra. Det berättar han i en intervju med Amelia där han avslöjar mer om relationen med Julia.

Ernst Billgren och Julia Billgren tittar in i kameran och ler
Ernst Billgren tillsammans med frun, Julia.

Bland annat berättar han att han föll för sin fru för att de har samma humor och att de ännu inte haft sitt första bråk. Han berättar också att det främst är Julia som har koll på ekonomin, något hon fick tidigt i förhållandet.

– Jag och Julia hade bara känt varandra i två dagar när jag gav henne alla mina bankkort och tillgång till mina konton. Hon tyckte jag var en idiot som litade blint på en främmande människa, säger Ernst Billgren i intervjun.

Annons