Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Deckardrottningens fräcka drag – Ulf Lundell blev rasande!

Deckardrottningens fräcka drag – Ulf Lundell blev rasande!

Ulf Lundell fick minst sagt svar på tal.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
0:43

Efter reklamen: Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

(0:43)

Slå på ljud

Sveriges deckardrottning, Camilla Läckberg är främst känd för sina spännande böcker. De har sålts i miljontals exemplar och i över 60 länder. Samtidigt menar Camilla Läckberg att recensenterna har blivit hårdare än tidigare.

Författaren, Jan Guillou hade dock en annan syn på det hela.

– I hennes fall kan det vara så att hon hade mer tid att skriva böcker i början, innan hon blev en industri. Hon lade säkert ner mer entusiasm och arbete på själva boken i början av karriären, medan i dag är det business som säkert tar större delen av hennes tid. Var sak ska bedömas efter sina egna förutsättningar, säger han och fortsätter:

Kändisarnas stora bråk som spårat ur: "Obehagligt"

– Men man kan ju inte säga att hon har utvecklat någon litterär stil eller förändrat något. Hon låter industrihjulen rulla på, då kan man inte gärna förvänta sig några djupgående analyser. Jag tror kanske att hon menade att när man gör succé så bedöms man hårdare och på ett annat sätt. Att mer vägs in. Oavsett kvalitet på texten, säger Jan Guillou till Aftonbladet.

Deckardrottningens fräcka drag

Som ni ser, det är inte första gången som Camilla Läckberg blivit kritiserad. I en lång intervju med Dagens Nyheter berättar deckardrottningen om ett tidigare bråk. Denna gång med den folkkära artisten, Ulf Lundell.

Camilla Läckbergs ilska – skandalen med kronprinsessan dras upp igen

I sin bok, Vardagar 2, kallar Ulf Lundell henne för "en litterär komposthög". Det kunde inte gå obemärkt förbi för Läckberg.

2019 valde hon därför att donera 20 000 kronor till Kivik Art Centre för att upprätthålla underhållet av ett 19 meter högt betongtorn som stiftelsen satt upp i närheten av Lundells gård söder om Kivik på skånska Österlen.

Ett torn som Ulf Lundell frenetiskt kämpat för att få ner i tio år, eftersom man uppifrån det kan titta in i hans hem.

– Han blev RIKTIGT sur. Det där är jag fortfarande riktigt nöjd med, säger Camilla Läckberg till Dagens Nyheter.