Doktor Mikael Sandströms och Lotta Engbergs kärlekssemester – bilden avslöjar!

Mikael Soldoktorn Sandströms kärlekssemester med Lotta Engberg

Mikael 'Soldoktorn' Sandström och Lotta Engberg blev ett par i augusti och kort därefter åkte de på sin allra första resa tillsammans. Här är parets egna ord om kärlekssemestern!

I början av 2020 började Mikael Sandström, som i media har blivit känd som 'Soldoktorn', och programledaren Lotta Engberg flirta med varandra framför öppen ridå. Lotta var den som tog första steget när hon, i en intervju med Aftonbladet, erkände att hon var nyfiken på Mikael. Och hon nöjde sig inte där. Nej, Lotta skickade även ett sms och fick svar – tillslut.

LÄS MER: Därför säger Soldoktorn nej till Lotta Engberg

– Jag satt länge och fnulade på svaret, berättade Mikael Sandström i Tillsammans med Strömstedts.

Sedan dess har kärleksresan tagit fart ordentligt och Lotta och Mikael har nu köpt ett hus i närheten av Göteborg. I höstas åkte de dessutom på sin första gemensamma semester.

Lotta Engbergs och Doktor Mikael Sandströms kärleksresa

– Hösten ser rätt busy ut för oss båda så vi passade på med en liten semester så här innan allt drar igång En helt okänd mycket romantisk by i nordöstra Katalonien, berättade Mikael för Aftonbladet.

LÄS MER: Doktor Mikael varnas efter orden om Lotta Engberg

Doktor Mikael berättar om kärleksresan med Lotta Engberg

Han sa vidare att paret verkligen pysslade om varandra på tu man hand och att de var otroligt kära. Dessutom passade de på att stötta varandra inför framtida jobbuppdrag.

– Vi har tränat lite med betoning på lite, vi har gått flera mil om dagen men vi har inte styrketränat. Det har också varit en del förberedelser för min show i höst. Lotta är ett oerhört bra bollplank.

Idag känns Mikaels och Lottas kärlek helt självklar. Men till en början var det många som blev förvånade när de fick höra om romansen. Till och med Mikael hade svårt att tro på känslorna till en början.

– Inledningsvis var hela situationen absurd. Två människor som ses som inte känner varandra. En är kändis sedan barnsben och någon annan är en äldre doktor. Vad har vi gemensamt? Ingenting. Jag tyckte mest var var häpnadsväckande att vi överhuvudtaget pratade med varandra, har han berättat i en tidigare intervju.

LÄS MER: Varningen till Märtha Louise om shamanen – Harald tvingades ingripa

Foto: TT