Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Arvingarna-profilens vägran – beslutet får tittarna att undra

07 sep, 2022, 07:00 
Simon Holm Stålhand

Dystra beskedet från Arvingarna.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Arvingarna har under de senaste åren tagit Sverige med storm. Med frontmannen, Casper Janebrink så har bandet blivit väldigt populära. De blev så pass populära att de fick ett eget tv-program, Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan. Programmet var inspelat i bandmedlemmen, Lars "Lasseman" Larssons förra hus under sommaren 2021.

Enligt siffror från MMS behöll ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan” inte bara tittarna från premiären, utan kunde även lägga till en massa nya tittare när det andra avsnittet sändes veckan efter.

– Arvingarna fortsätter locka nya tittare. Att öka siffrorna mot sommaren är ett kraftbesked. Uppenbarligen är det fler som vill festa med Arvingarna på Lassemans altan, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent för ”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan” till Expressen.

”Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan” hade premiär 22 maj och sågs då av hela 507 000 tittare. Avsnitt två, som sändes söndagen därefter, landade på 531 000 tittare.

Annons

Så Arvingarnas nya program var minst sagt en dundersuccé!

Men hur ser det ut med en fortsättning? Ja, inte solklara besked.

Arvingarnas svar om fortsättningen

I en ny intervju med Hänt berättar nu bandmedlemmen Kim Carlsson om hur det ser ut för en fortsättning av succéprogrammet.

– Vi har ju lagt det lite på is nu eftersom det var så mycket att göra, vi hann inte ta tag i det helt enkelt, inte till nu. Så vi ska väl försöka ha lite kontakt med de som vi jobbade med och se ifall TV4 är intresserade att fortsätta samarbetet. Det har snackats om att det hade varit kul att göra en säsong till men det är inget bestämt, bara en önskan, säger Kim Carlsson till Hänt.

Det är alltså inga planer på nya inspelningar av programmet. Speciellt inte på Kim Carlssons altan.

– Ja precis. Tyvärr inte, till nästa sommar lär det inte bli någonting. Vi har väl, av vad jag tycker själv en ganska fin villa ute på Onsala halvön, som vi trivs i. Jag håller nog på integriteten lite mer så det är därför man inte har sett bilder och så på samma sätt.

Annons