Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

E-Type brister ut i tårar – efter insikten med nyfödda dottern Izadora

06 feb, 2023, 14:00 

Martin "E-Type" Erikson har haft en känslosam början på pappalivet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den 20:e januari var en efterlängtad dag här. Artisten Martin Erikson kunde äntligen titulera sig pappa, efter att ha välkomnat bebisen Izadora Elisabeth Esmeralda till världen.

Tillsammans med Melinda Jacobs fick han uppfylla sin livslånga dröm, att få sitt egna barn. Nu berättar Melinda om den första tiden, som varit tårfylld.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

E-Types känslosamma ord om barn

Martin har befunnit sig i rampljuset i otaligt många år. Det var i början på 90-talet som han slog igenom rejält med sin eurodisco, som än idag ekar på diskotek runt om i landet.

Men vid sidan av musiken har det funnits ett annat ämne som Martin ofta pratat om. Hans längtan efter ett eget barn.

– Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig har fått, sa han i sitt sommarprat i fjol.

Annons

Så har ju tiden gått, och han har inte riktigt hittat någon att bilda familj med – tills Melinda tog honom med storm. Snart kom också beskedet att de väntade barn:

– Det går nästan inte att hitta ord på det, för jag har aldrig pratat på det viset. Det känns som att man står inför den mest spännande resan i hela livet, sa han till Aftonbladet i samband med gravidavslöjandet.

E-Type i tårar efter insikten med nyfödda dottern

I januari var drömmen alltså uppfylld, och 57 år gammal fick E-Type bli pappa. Han har gjort ett tv-framträdande i Efter fem, kort efter bebisens ankomst. Då gjorde han det klart att det kändes fantastiskt att ha blivit pappa.

Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs gästar Efter fem efter att de fått sin bebis
Izadoras tv-debut!

Men annars har vi inte fått veta särskilt mycket om den stora livsförändringen han ställts inför. Nu väljer Melinda att berätta för Motherhood om E-Types nyfunna pappaliv – han har brustit ut i tårar.

– Det är så överväldigande att bli förälder, även för mig som varit med om det här innan. Men för Martin, som längtat och väntat i så otroligt många år är det nästintill övermäktigt. Det har blivit många tårar.

Foto: TT

Annons