Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

E-Type bryter tystnaden – efter alla misstankar med Melinda Jacobs

14 apr, 2023, 19:00 

Martin "E-Type" Erikson har inte gjort mycket väsen av sig på sistone. Nu bryter han tystnaden.

Annons

Martin "E-Type" Erikson har alltid hållit sig i rampljuset. Ända sedan 90-talet har han varit namnet på allas läppar, men visst fick han sig ett uppsving i och med romansen med Melinda Jacobs.

Men på sistone har han varit tyst, vilket fått följarna att spekulera. Nu bryter han tystnaden.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Martin "E-Type" Erikson bryter tystnanden

Att ingå ett riktigt kändispar innebär såklart att många är intresserade av vad man sysslar med. Och visst ger Melinda och E-Type mycket. De har delat med sig av sin förlovning, berättat att de är sambos och visat upp sin nyfödda bebis.

Dessutom har Melinda på sitt Instagram-konto där hon har drygt 140 tusen följare flitigt visat upp parets vardag. Men nu blev följarna besvikna.

Annons

På senare tid har Martin inte synts på Melindas Instagram, vilket fick följarna att undra om något inte stod rätt till. På sin egna sida har inte heller Martin gjort något väsen av sig på över en månad.

Men nu bryter han tystnaden, med en sprillans ny bild:

"Är i vackra Götelaborg och leker musik med Lasse Kronér som lekledare.Och träffade ett riktigt musiköra med fina vinyler. Tänk vad musik är roligt." Skriver E-Type under bilden, vilket förmodligen innebär att han spelat in Dobidoo.

Melinda Jacobs besked om bröllopet

Och alla som blev oroliga över deras förhållande kan slappna av. Under fredagen kom Melinda Jacobs med ett riktigt glädjebesked:

"I höst gifter vi oss och det blir storslaget bröllop" Skriver hon på Instagram, och berättar mer i sin podcast Familjärt.

Följarna jublade givetvis efter de fick nys om det stundande bröllopet, och en användare såg till att skicka iväg en liten känga med tanke på alla spekulationer på sistone.

"Så härligt! ❤️❤️ Nu kanske alla som haft så mycket frågor om varför Martin inte är med på familjebilder (några få gånger!) kan vara tysta ett tag!" Skriver hon i kommentarsfältet.

Foto: TT/Instagram

Annons