Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Kräver svar efter Melinda Jacobs beteende med E-Type – månader efter bebislyckan: "Varför?"

12 apr, 2023, 15:00 

Kändisparet har hamnat i fokus efter deras beteende den senaste tiden.

Annons

Ett av landets hetaste par är givetvis Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson. De gick ut offentligt med deras kärlek i april i fjol, då Martin bekräftade relationen för Svensk Damtidning.

Men vad har hänt nu? Ja, det undrar följarna efter parets beteende på sistone. Det hela har däremot en rimlig förklaring.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Så träffades E-Type och Melinda Jacobs

Melinda och Martin har flyttat ihop i Vadstena, satt en ring på fingret och skaffat bebis – ja, det mesta man brukar hinna med i en relation har de bockat av på ett ynka år.

Men det är ju så man brukar säga: är det rätt så är det lätt.

– Vi var vänner ett ganska långt tag innan vi började dejta på riktigt. Under många månader egentligen. Men det fanns nånting där och tack vare våra gemensamma vänner fick vi ihop den där middagen när vi fick sitta ner och prata en hel kväll, har Martin sagt till Aftonbladet sagt den fina romansen.

Annons

Visst har hans liv drastiskt förändrats. Plötsligt blev artisten småbarnspappa, och det för första gången. När Melinda var gravid laddade hon upp flera bilder på paret till sina dryga 140 tusen följare, men nu har något hänt.

E-Type och Melinda Jacobs
Parets första offentliga framträdande ihop!

Följarnas förvirring efter Melinda Jacobs och E-Types beteende

Ja, den uppmärksamma följaren har nämligen noterat att E-Type på sistone lyst med sin frånvaro på Melindas sociala medier. Det påpekar flera användare i Melinda Jacobs kommentarsfält när hon laddar upp en bild från påskfirandet med släkten.

"Ser mysigt ut. Var är Martin tro? Han syns inte på bilder." Skriver en av många följare.

"Sjukt längesen man såg någon bild där Martin är med" Noterar en annan.

Annons

Melinda har inte själv svarat på kommentarerna, men senast paret intervjuades i mars av Amelia försäkrade de alla om att allt var fridens liljor. Martin har till och med köpt ett hus för att kunna bedriva sin verksamhet från Vadstena.

Martin är helt enkelt mer anonym än Melinda, och fångas således inte på bild. Det finns dessutom följare som kommer till försvar:

"Vilket jävla tjat om Martin på vartenda inlägg. Måste vara tröttsamt @missmelinda_j ? Tänk om folk kunde glädjas åt fina stunder på fina bilder istället. Det gör jag. Vilken härlig påsk ni verkar ha haft "

Foto: TT/Instagram

Annons