Melinda Jacobs framtidsbesked – får följarna att jubla

Melinda Jacobs framtidsbesked – får följarna att jubla

Melinda Jacobs delar med sig på Instagram.

Melinda Jacobs har på kort tid blivit en av våra mest populära profiler. På Instagram har hon hisnande 140 tusen följare som dagligen tar del av hennes tankar och vardag.

Nu kommer Melinda med ett kryptiskt framtidsbesked på sina sociala medier – och följarna kan knappt bärga sig.

Därför har inte E-Type synts med Melinda Jacobs sedan bebisens födsel

6 saker du inte visste om Melinda Jacobs
0:32

Efter reklamen: 6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

(0:32)

Slå på ljud

E-Types ord om dottern Izadora

Melinda Jacobs har mycket att stå i. Förutom hennes outtröttliga engagemang för att värna om barnens rätt, har hon en hel del egna småttingar hemma.

Ja, hela sex barn huserar i villan ute på Vadstena. Fyra biologiska, och två familjehemsplacerade. Det senaste tillskottet har nog ingen missat, dottern Izadora, som hon fått tillsammans med artisten Martin E-Type Erikson.

Idag är Izadora tre månader gammal, och Martin har fortfarande svårt att greppa att han äntligen uppfyllt sin dröm och blivit pappa:

– I dag inser jag att det är exakt så att få barn. Allt annat blir nummer två, sa han till Amelia angående att folk säger att faderskapet är det största som kan hända någon.

Melinda Jacobs ilska efter händelsen I TV4 – orden om bebisen blir för mycket

Melinda Jacobs och E-Type
Foto: Instagram

Melinda Jacobs framtidsbesked – kryptiska orden

Den sjuttonde april släpper Melinda Jacobs sin andra bok. Denna gång är det barnboken Hitta hem. Samtidigt står familjen inför en hektisk tid. E-Type är ju fortfarande ute i landet och underhåller med sin musik, och i sommar ger han sig ut på turné.

Men det verkar vara ännu fler spännande saker på gång för familjen i framtiden. Det hintar Melinda om på sin Instagram, med följande bildtext:

"Det händer massa spännande saker här borta på Östgötaslätten. Snart ska jag berätta"

Följarna, som är oerhört intresserade av Melindas liv, jublar givetvis när de får höra att något är i görningen. I kommentarsfältet är det redan glada tillrop, trots att det fortsatt är hemligt exakt vad som händer. Alla är helt enkelt nyfikna på vad hon döljer, och det spekuleras om både bröllop och fler bebisar. Men Melinda är tyst.

"Låter spännande!" Skriver en följare.

"Mycket spännande! ❤️" Skriver en annan.

"JAAAAA💗💗💗" Skriver en tredje.

Foto: TT