Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs framtidsbesked – får följarna att jubla

05 apr, 2023, 13:30 

Melinda Jacobs delar med sig på Instagram.

Annons

Melinda Jacobs har på kort tid blivit en av våra mest populära profiler. På Instagram har hon hisnande 140 tusen följare som dagligen tar del av hennes tankar och vardag.

Nu kommer Melinda med ett kryptiskt framtidsbesked på sina sociala medier – och följarna kan knappt bärga sig.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

E-Types ord om dottern Izadora

Melinda Jacobs har mycket att stå i. Förutom hennes outtröttliga engagemang för att värna om barnens rätt, har hon en hel del egna småttingar hemma.

Annons

Ja, hela sex barn huserar i villan ute på Vadstena. Fyra biologiska, och två familjehemsplacerade. Det senaste tillskottet har nog ingen missat, dottern Izadora, som hon fått tillsammans med artisten Martin E-Type Erikson.

Idag är Izadora tre månader gammal, och Martin har fortfarande svårt att greppa att han äntligen uppfyllt sin dröm och blivit pappa:

– I dag inser jag att det är exakt så att få barn. Allt annat blir nummer två, sa han till Amelia angående att folk säger att faderskapet är det största som kan hända någon.

Annons
Melinda Jacobs och E-Type

Melinda Jacobs framtidsbesked – kryptiska orden

Den sjuttonde april släpper Melinda Jacobs sin andra bok. Denna gång är det barnboken Hitta hem. Samtidigt står familjen inför en hektisk tid. E-Type är ju fortfarande ute i landet och underhåller med sin musik, och i sommar ger han sig ut på turné.

Men det verkar vara ännu fler spännande saker på gång för familjen i framtiden. Det hintar Melinda om på sin Instagram, med följande bildtext:

"Det händer massa spännande saker här borta på Östgötaslätten. Snart ska jag berätta"

Annons

Följarna, som är oerhört intresserade av Melindas liv, jublar givetvis när de får höra att något är i görningen. I kommentarsfältet är det redan glada tillrop, trots att det fortsatt är hemligt exakt vad som händer. Alla är helt enkelt nyfikna på vad hon döljer, och det spekuleras om både bröllop och fler bebisar. Men Melinda är tyst.

"Låter spännande!" Skriver en följare.

"Mycket spännande! ❤️" Skriver en annan.

"JAAAAA💗💗💗" Skriver en tredje.

Foto: TT

Annons