Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter alla rykten: Doktor Mikaels sorg – det är över

08 sep, 2023, 07:00 

Nu bekräftas den stora förändringen.

Annons

Den senaste tiden har de trista beskeden avlöst varandra på löpande band, speciellt för den som gärna bänkar sig framför tv-rutan. Efter att TV4 meddelade sitt nya sparpaket har flera omtyckta långkörare pausats, som Let's Dance och Talang.

Nu är det dags för nästa program att försvinna från tablån, och det drabbat Mikael Sandström.

Varningen – fler program kan stoppas på TV4

Ja, Let's Dance pausas för första gången efter 18 säsonger, Talang stoppas, barnprogrammet Wild Kids får ingen ny säsong och profiler skrotas i Nyhetsmorgon.

Annons

Ända sedan TV4 berättade om sitt nya sparpaket har oron varit stor – och det har ryktats om att fler program kan komma att skrotas för att spara pengar. Lars Johansson varnade för framtiden i en krönika för Svensk Damtidining:

– Det är fler produktioner än flaggskeppet Let’s Dance som kommer att ”pausas” – och var beredd på att en rad av kanalens hyllade och folkkära profiler försvinner från fyrans ruta.

Let's Dance-juryn
Planen är att Let's Dance ska återvända 2025 och då ha förnyats, enligt kanalen.
Rickard Sjöbergs tuffa kamp under Let's danceBrand logo
Rickard Sjöbergs tuffa kamp under Let's dance

Trista beskedet om Doktor Mikael – nu är det över

Och ryktena stämde. Under torsdagen kom det trista beskedet att TV4 pausar ännu en favorit i rutan, nämligen Biggest loser.

Annons

Programmet pausades under pandemin, och gjorde comeback i fjol. Då axlade Malin Stenbäck rollen efter Anna Brolin. Ett annat välkänt ansikte kom också tillbaka till programmet – deras ansvarige läkare Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Men nu är det alltså över, och programmet pausas på obestämd tid, vilket givetvis måste vara trist för Mikael som precis återvänt till programmet.

– Det är ett program som har kommit och gått i TV4 även tidigare och vi vet inte i nuläget om det kan bli aktuellt igen, säger kanalen till Expressen.

Foto: TT

Annons