Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter avslöjandet: Familjens syn på Mästerkock-Helenas medverkan

05 apr, 2022, 16:30 
Helena Ekman från Sveriges Mästerkock 2022

Nu berättar Helena Ekman om det som tittarna inte fick se.

Annons
Så mycket tjänar juryn i ”Sveriges mästerkock” – hela listanBrand logo
Så mycket tjänar juryn i ”Sveriges mästerkock” – hela listan

Det börjar närma sig den stora finalen i årets upplaga av Sveriges Mästerkock – och vilken resa det varit! Efter tuffa matlagningskamper, skratt och tårar, är det bara två kockar kvar i kampen.

Helena Ekman var en storfavorit, men det räckte inte riktigt hela vägen. Finalplatserna gick till Adam Thulin och Jimmy Guo som nu ställs emot varandra framför juryn. Vem det är som kammar hem tävlingen och ett kokbokskontrakt, avslöjas på TV4 20.00 imorgon onsdag.

Avslöjandet om familjen

Helena har lyckats samla ihop en rejäl följarskara på Instagram, både under tävlingen, men även nu efter. I flödet dyker det upp flitigt med bilder på både mat och vin, Helenas stora intressen. Men det noterades att en stor komponent som saknades – hela Helenas familj.

Helenas familj såg man knappt röken av på hennes Instagram, något som väckte funderingar. Hänt rapporterade då om avslöjandet, och anledningen bakom hemlighetsmakeriet.

Annons

Helena har nämligen ett till privat Instagram-konto, med över tusen dolda bilder! Där finns det förmodligen gott om bilder på familjen och annat som hon vill hålla utanför rampljuset.

Helenas hemliga konto.

Hon skrev efter artikeln själv på sin Instagram att "allting i livet kan inte vara offentligt" och hänvisade till Hänts artikel. Efter det delade hon också med sig av osedda bilder på sina familjemedlemmar, som ett svar på tal!

Familjen bakom kamerorna

Och nu när Helena väl visat upp familjen, fortsätter hon. Hon bjöd nämligen på nya bilder på familjemedlemmarna igen!

Det var en bilder och klipp på hennes son, hunden och maken. Sonen verkar brås på sin mor, i videon står han och gör egen pasta!

Annons

I bildtexten berättar hon även om vad familjen tyckte om hennes medverkan i programmet.

"Min fina familj som stöttat mig extra mycket under inspelningen av Sveriges Mästerkock ❤️Sonen gillar också pasta precis som jag 🤩❤️" Skriver hon under bilden.

Så fint att Helenas familj fanns där som stöd för henne under programmet, och vilken grej med en tredjeplats!

Foto: TV4

Annons