Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter-fem gästen får tittarna att reagera – alla blir oense!

24 aug, 2023, 12:30 
Felicia Plåt
Efter fem
Julia Franzén och Bingo Rimer var gästerna i Efter fem. Foto: TT

Julia Franzen hade en färgstark outfit i Efter fem.

Annons

Efter Fem har blivit ett av Sveriges största nyhetsprogram. Programmet som sänds på eftermiddagarna mellan 17 och 19 leds av stora programledare som Tilde de Paula Eby, Anna Brolin och Henrik Alsterdal.

Så mycket pengar tjänar Axel PilebyBrand logo
Så mycket pengar tjänar Axel Pileby

Julia och Bingo i Efter fem

Tillsammans tar de upp aktuella ämnen som diskuteras med olika experter och gäster. I varje program har de även en "Efter fem-gäst" som blir intervjuade av programledarna. Det är ett inslag som är populärt bland tittarna. Ofta är det personer som är aktuella med något nytt.

I senaste programmet av Efter fem kunde vi se kändisparet Bingo Rimér och Julia Franzén bli intervjuade av Axel Pileby. Julia och Bingo är kända för att vara väldigt personliga och är inte rädda för att dela med sig av flera delar i deras liv på sociala medier. Nu ska de även få en egen serie som de berättade om i eftermiddagsprogrammet.

Annons

– Vi är en modern familj där exen umgås som jag tror många har blivit inspirerade av. Det många inte har sett är att det int eär så enkelt utan det kan bli drama ibland, säger Julia angående förväntningarna på deras realityserie.

Julia delar även med sig om tankarna kring att folk ska kunna ha åsikter om programmet.

– Jag har gjort reality, Robinson och Bachelorette där man vet vad man ger sig in på, men detta är så blottande, naket och filterlöst så det känns läskigt att folk ska blanda sig in i vårat liv, familj och relation. Det är kul men skräckblandad förtjusning, säger Julia i programmet.

Tittarna reagerar – över Julias klädval

Ofta är det tittarna som har åsikter om olika program som de kollar på, och under Julia och Bingos intervju var det en detalj som Efter fems tittare har blivit lite oense om i kommentarfältet på Instagram. Det gäller nämligen Julias klädval.

I programmet bär hon nämligen ett par "stövelbyxor" i en barbie-rosa färg, vilket har fått tittarna att reagera. Vissa tycker att byxorna var riktigt läckra medan andra inte riktigt höll med.

– Barbie och Ken, snygga outfits, skriver en tittare.

– Älskar rosa, hon passa superbra i det!, fortsätter en annan.

Men andra delar av kommentarsfältet låter annorlunda.

– Smaken är som baken..., skriver en tittare.

– Skäms för att säga detta, men tkr hon är sjukt snygg i denna outfit, skriver en annan.

Annons