Efter kärleksryktena med Tareq Taylor – Carola bekräftar

Efter kärleksryktena med Tareq Taylor – Carola bekräftar

Nu öppnar Carola Häggkvist en gång för alla upp om relationen med Tareq Taylor.

Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!
0:48

Efter reklamen: Så lever Carolas expojkvän Jimmy Källqvist i dag!

(0:48)

Slå på ljud

I årets säsong av SVT:s Stjärnorna på Slottet får vi lära känna Marika Carlsson, David Lagercrantz, Carola Häggkvist, Per Anderson och Grynet Molvig på djupet.

Men inte nog med detta, en sjätte kändis är även på plats på slottet – ingen mindre än stjärnkocken Tareq Taylor! Den folkkära tv-kocken står i vanlig ordning för maten i programmet.

Nu passar Carola dessutom på att hylla Tareq, i en lång och kärleksfull text på Instagram.

Carola Häggkvists ord om Tareq Taylor – efter kärleksryktena: "Han är upptagen"

"Vi var inte enbart 5 st stjärnor på slottet, vi var 6 st tillsammans med Tareq Taylor!! Han skulle ju få ett eget program eller hur? Eller har han redan fått det kanske? Jag förstår att han vunnit mångas hjärtan med sin lena skånska och sitt skickliga entreprenörskap", skriver Carola på Instagram och fortsätter:

"Hans klädsamma blygsamhet med sin modiga nyfikenhet blandad med lekfullhet. Så fantastiskt att fått dela veckan tillsammans, inte minst äta maten!"

Carola delar även med sig av några bilder där Tareq gungar henne i solnedgången vid vattnet. Något som ser mycket romantiskt ut, enligt artistens följare.

"Vilket par C o T", skriver en följare.

Carola väljer då att klargöra vad hon och Tareq har för relation, en gång för alla.

"He is taken!", svarar hon.

Carola bekräftar med den meningen även de rykten som cirkulerat kring att Tareq har hittat kärleken på nytt, efter sin skilsmässa förra året. Enligt många uppgifter ska Tareqs nya flickvän vara träningsprofilen Sofia "PT-Fia" Ståhl, men ingen av dem har ännu bekräftat detta.

Tareq Taylors avslöjande om Carola: "Jag var 15"

Inför att kändisarna skulle anlända till slottet berättade Tareq i programmet att han var väldigt nervös inför att träffa just Carola.

– Jag kommer ihåg när jag var på en konsert med Carola Häggkvist när jag var 15, och vi stod i parken jag och min bror med stora ögon. Det är lite extra roligt faktiskt, säger han i programmet.

– Hoppas att jag inte blir för starstruck, så att jag kan prata. Annars blir det jättepinsamt.

Men som tur är gick det hur bra som helst för tv-kocken att träffa sin idol Carola, och de blev ju dessutom goda vänner!

LÄS MER: Framtiden för Stjärnorna på slottet – SVT:s beslut efter 16 år

LÄS MER: Tareq Taylors ilska efter attacken – varnar fansen: ”Anmäler alla”

LÄS MER: Storbråket i På spåret tittarna inte fick se – klipptes bort av SVT