Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter tuffa uppbrottet – Casper Janebrinks ex visar upp fina kärleksgesten

18 aug, 2022, 15:30 
AvSimon Holm Stålhand

Helena Janebrink gör en fin kärleksgest. Så fint att se!

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Casper Janebrink, 52, har haft ett händelserikt och fartfylld år hittills. På alla hjärtans dag meddelade Arvingarnas frontfigur att han och Helena Janebrink, 44, går skilda vägar efter 20 års äktenskap.

"Vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans , därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet", skrev han på Instagram då.

Kort därpå blev det offentligt att han hade en ny kärlek i form av 20 år yngre, Therese Andersson. Tre månader efter skilsmässan med Helena stod det också klart att Therese Andersson blivit gravid. Barnet väntas komma i mitten av september.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, sa han till Expressen då.

Annons

I en intervju med Hänt i veckan kallade Helena i sin tur skilsmässan för en befrielse.

– Nu ska Casper och jag skiljas och det känns som en befrielse! Jag mår superfint, jag har massor av roliga saker att se fram emot, säger hon enligt Hänt.

Fina gesten efter tuffa tiden

Det kommande barnet blir Casper Janebrinks tredje barn. Sedan tidigare har han dottern Alice och sonen Felix tillsammans med exet Helena.

Och just relationen med dottern Alice verkar vara speciell. Casper har tidigare berättat att Alice brinner för att arbeta som makeup-artist. Samtidigt är hon intresserad av musikbranschen.

– Alice spelar både lite gitarr och piano. Hon sitter emellan åt och sjunger och spelar lite på sitt rum så det är kul. Hon har varit med och sjungit på någon låt som finns på Spotify också, har Casper tidigare sagt till Hänt.

I förra veckan fyllde Alice 19 år. Grattis och firades med en gratulation av sin pappa.

”Idag fyller Alice 19 år, stort grattis min lilla goa dotter, älskar dig”, skrev han i ett inlägg på sin Instagram.

Bilderna fick massvis av gratulationer i kommentarsfältet. Men även Helena Janebrink skickade en kärleksgest i form av ett hjärta.

Vad skönt att se att de fortfarande kan kommunicera – trots skilsmässan!

Annons