Efter tystnaden – Christians Bauers dotter talar ut om Pernilla "Om det är något..."

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Foto: TT

Dotterns ord om romansen med Pernilla Wahlgren.

Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren
1:21

Efter reklamen: Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren

(1:21)

Slå på ljud

Det är svårt att undgå att Pernilla Wahlgren äntligen hittat kärleken! Det blev Christian Bauer, 56 som tog Wahlgrens värld med storm, och paret verkar trivas oerhört bra tillsammans.

När nyheten nådde folket förra våren var det ett stort hemlighetsmakeri kring den mystiske mannen. Men med tiden har han tagit seden dit han kommer, och syns flitigt i Pernillas realityprogram och på sociala medier.

– Det är en väldigt speciell situation att bli tillsammans med nån som har en reality-serie och jag tror att folk inte riktigt förstår hur mycket vi filmar, sa Pernilla om situationen i en intervju med Aftonbladet.

Mystiska beskedet om flytten

Pernilla ska efter sommaren flytta, till en riktig lyxvilla. Om Christian kommer ta klivet från pojkvän till sambo håller Pernilla däremot sig väldigt hemlig kring.

– Jag ska ju flytta sen och bygga hus och jag tror säkert att, om det fortsätter att hålla mellan oss och är så bra som det är nu, så kommer han självklart att flytta med. Men det är ändå min resa. Det är mitt hus och min tomt som jag har hittat. Han får följa med på den resan och sedan får vi se vad som händer. Antingen flyttar han in och blir kvar, eller också... sa Pernilla om pojkvännen och flytten till Aftonbladet.

Bygget av Pernillas nya hus är i full gång.

Foto: Henrik Isaksson/TT

När Pernilla la ut ett inlägg och tog avsked av sitt gamla hus var Christian Bauer däremot snabbt där med en hälsning.

"Hej då och så härligt att fått vara en del av detta hus med dig under en kort tid😍Och snart kan du säga hej till ett nytt otroligt fint hus👌🏼❤️" Skrev han i kommentarerna då. Om Christian också får säga hej till det nya huset får tiden utvisa.

LÄS MER: Stora förändringen: Pernilla Wahlgren tvingas ta farväl av lyxhuset

Okända dotterns uttalande – om Pernilla

Pernillas familj är ingen hemlis, snarare tvärtom. Vad Bianca tycker om sin mammas nya kille har hela Sverige kunnat följa på TV, men annat är det med Christian Bauer! Han har levt ett betydligt vanligare liv, utanför strålkastaren – tills nu.

När hans dotter Caroline Bauer, 31, uttalade sig om sin pappas romans med Pernilla gick det inte obemärkt förbi. Enligt Hänt publicerade Caroline en instagramstory med följande text:

”Om det är något som kan övervinna hat och krig så är det kärlek. Så glad att pappa träffat Pernilla och för deras kärlek! Missa inte nya säsongen av Wahlgrens värld för lite mer löööve i världen. Även om jag själv kanske inte behöver uppleva allt igen."

Pernilla själv svarade genom att dela bilden med sina följare, följt av två gråtemojis och tre hjärtan. Vad härligt att se att de verkar ha en så fin relation!

Foto: TT

LÄS MER: Pernillas panik – tuffa situationen med nya huset: "Aldrig igen..."

LÄS MER: Carola Häggkvists lyxvilla i slottsparken – nya bilderna inifrån!

LÄS MER: Pernilla och Benjamin ryker ihop – mitt framför kamerorna: "Saknar självinsikt"