Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Härkönen – gesten visar sanningen om relationen till Paolo Roberto

03 feb, 2021, 14:00 
Elin Härkönen och Paolo Roberto
Elin Härkönen har visat sanningen om sin relation med Paolo Roberto.
Annons
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsenBrand logo
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsen

Elin Härkönen och hennes relation med Paolo Roberto blev plötsligt ett av Sveriges mest omdiskuterade kärleksförhållanden.

Elins ex-pojkvän är numera en utskälld och enormt ifrågasatt man. Allt sedan den där natten då han greps av polisen under en razzia och därefter själv gick ut i TV4 och erkände att han köpt sex.

Elin Härkönen gjorde slut med Paolo Roberto

Elin Härkönen och Paolo Roberto
Elin Härkönen och Paolo Roberto är inte ett par längre.

Länge var det okänt huruvida Elin och Paolo fortfarande var tillsammans. Men i en intervju med Aftonbladet berättade Elin sanningen.

– Nej, sedan vet man aldrig vad som händer. Jag tror att det är alldeles för tätt inpå för att kunna säga någonting, sa Elin till Aftonbladet.

– Grejen är att vi är vänner. Det är svårt att bara radera någon ur sitt liv. Det kanske är svårt att förstå om man inte har varit i den här situationen själv. Men jag säger som jag brukar säga till mina vänner, om det hade varit din bror eller pappa, hade du bara raderat den personen ur ditt liv? Visst, det är svårt när man har blivit sviken, men vi är vänner, jag vill ändå vara vän. Jag tror att jag mår bättre av det än att gå runt och vara arg och hata någon. Livet är för kort för att tänka så.

Annons

Elin är något mer avståndstagande online. Hon har till exempel inte skrivit någon offentlig gratulation till Paolo idag, 3 februari, då han fyller 52.

"Blev ännu mer nedbruten"

Annars är Elin väldigt öppen och ärlig på sina sociala medier. I en intervju med Svensk Damtidning pratade hon hur detta hjälpt henne genom krisen.

– Jag kan ju säga att 2020 inte var mitt bästa år. Jag hade precis förlorat min pappa och mådde inte alls bra på grund av det och att sedan bli sviken av sin partner, då blev jag ju ännu mer nedbruten. Det var tufft. Men jag använde mig av mina redskap som jag har fått under livet. Det viktigaste när jag mår dåligt är att jag tar hand om mig själv och fokuserar på det som får mig att må bra, även fast jag kanske inte har lust. Mina sociala medier hjälpte mig faktiskt väldigt mycket, att få visa att jag inte tänker låta det här bryta ned mig. Responsen från mina följare ger mig sådan otrolig styrka, säger Elin Härkönen.

Annons