Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Härkönens mardröm – dramat med Paolo dras upp igen

20 apr, 2022, 04:00 

Nu dras Paolo Robertos sexköp upp igen, efter att han gått med i ett parti som vill legalisera detta.

Annons
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsenBrand logo
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsen

I maj 2020 greps tv-profilen Paolo Roberto, 53, i en stor polisrazzia i centrala Stockholm, misstänkt för sexköp. Något han i december samma år dömdes för.

Efter att Paolo gripits sa han i en intervju med TV4 att sexköp är "det smutsigaste som finns".

– Du köper en annan kvinnas kropp, säkert någon som är dittvingad. Hon är ju inte där för att det är jättetrevligt, sa han bland annat i intervjun.

Elin Härkönens ord om Paolo Robertos sexköp: "Skadlig kvinnosyn"

Vid den här tiden var Paolo i en relation med träningsprofilen Elin Härkönen, 27, som ett år efter händelsen valde att bryta med pojkvännen.

"Jag vägrar associera mig med människor som har en skadlig kvinnosyn och som vägrar lära sig av sina misstag", skrev hon då på Instagram.

Annons

Idag lever Elin istället med pojkvännen Anthony Yigit, 30, som är boxare och känd från TV4-programmet "Elitstyrkans hemligheter".

Paolo Roberto har gått med i partiet Medborgerlig samling – vill legalisera sexköp

Paolos sexköp dras nu upp igen, efter att han gått ut med att han har gått med i partiet Medborgerlig samling, som bland annat vill legalisera sexköp.

”Då har jag betalt in 250 kronor till för att bli medlem i @medborgsamling! Sveriges behöver en ny politik för lösa de enorma samhällsproblem som vårt land står inför”, skev han på Twitter förra veckan.

När Expressen pratar med Paolo Roberto på tisdagen ställer man frågan om hur han ser på att partiet vill legalisera sexköp.

– Men jag är inte för det. Min kommentar till det är att jag inte är för sexköp, säger han till tidningen.

Annons