Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Emilio Ingrosso berättar om problemet – efter omtalade kärleksuppbrottet

12 feb, 2024, 20:20 
Emilio Ingrosso
Emilio Ingrosso väljer att benämna den plötsliga skilsmässan – som ändrat allt.
Annons
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Stjärnglansen är stark i familjen Wahlgren och när det var dags för unga Pernilla att välja partner sökte hon sig till en man van vid att stå på scen.

Kärlekssagan mellan det 18-åriga stjärnskottet och hennes bakgrundsdansare, Emilio Ingrosso, följdes intensivt av den svenska pressen.

Och lika intensivt dokumenterades deras stormiga skilsmässa som slutade i rättssalen, och som Emilio nu plötsligt väljer att benämna.

Emilio Ingrossos plötsliga skilsmässa

1993 sa Pernilla och Emilio "ja" till varandra i Laholms kyrka där det blev ett himla liv med pressuppbåd och människor som vallfärdat för att få en glimt av brudparet.

När Svensk Damtidning pratar med Pernilla berättar hon själv om kaoset som omgav bröllopet och hur det inte är något hon ville göra om:

Annons

– När jag och Emilio gifte oss det var ju galet. Gästerna kom ju inte fram till oss på kyrkbacken för folk hade gått man ur huset i Laholm där vi gifte oss och varenda tv-kanal och tidning var där. Och jag bara kände att jag skulle så gärna vilja gifta mig och inte ha det så. Och så blev det så.

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på sin bröllopsdag
Pernilla Wahlgren beskriver sitt bröllop med Emilio som en "cirkus".Mark Earthy / TT /

Pernillas och Emilios relation slutade under turbulenta former. Efter uppbrottet polisanmälde artisten sitt ex och 2006 åtalades Emilio vid Stockholms tingsrätt för misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak.

När Emilio nu intervjuas av Expressen berättar han själv om den infekterade situationen, och hur han ser på den i dag.

Emilio Ingrosso om omtalade uppbrottet

– Det var en händelse där jag hade en konflikt med henne om barnen. Jag tyckte hon betedde sig illa, vilket gjorde att jag reagerade. Och jag reagerade rätt så starkt, säger Emilio till tidningen.

På frågan om han ångrar sig blir svaret:

– Jag ångrar självklart att man reagerade så starkt. Men det var så mycket som hade samlat sig under lång tid.

I en intervju med Hälsoliv har Emilio sagt att han och Pernilla i dag har en fungerade relation för sina barn. Båda har också gått vidare. Emilio är gift med Åsa Ingrosso sedan 2015 och Pernilla är som bekant nygift med Christian Bauer.

Foto: TT

Annons