Eric Saades flickväns tuffa tid bakom kulisserna under Let's Dance – relationen påverkades: "Längtar tills det är över"

Katja Luján, Eric Saade och Hanna Schönberg

Foto:TT

Flickvännens egna ord om kampen under Eric Saades tid i Let's Dance.

Det blev till slut Eric Saade och danspartnern Katja Luján Engelholm som fick lyfta glasskon och kamma hem den sjuttonde säsongen av Let's Dance. Dansparets tio veckor av slit i danssalen gav utdelning, och efter en jämn match mot Filip Dikmen stod resultatet klart.

Men någon som också haft det tungt under Let's Dance-resan är Erics flickvän Hanna Schönberg – så pass att hon längtat tills programmet är slut.

Relationen med danspartnern

Det är ingen hemlighet att det krävs långa, hårda och svettiga timmar i danssalen för att lyckas i Let's Dance. Eric och Katja har flera gånger pratat om hur mycket tid de lagt ner på sina dansnummer, de har till och med slipat på de sista detaljerna bara timmar innan sändning.

Till Svensk Dam berättade Eric Saade om relationen som byggts upp med Katja under veckorna i Let's Dance.

– Vi har verkligen suttit ihop i tio veckor, nu ska vi fortsätta sitta ihop, vi ska bara sluta dansa, säger Eric skrattandes.

Relationen dansar vidare efter programmet alltså, och igår kom det roliga beskedet: Eric och Katja blir kollegor! Eric är delägare av en dansskola i Stockholm, där Katja ska börja jobba som danslärare.

Let's Dance-stjärnornas topphemliga fest i natt – exklusiva firandet tittarna inte fick se: "Brakfest"

Chockbeskedet innan Let's dance-finalen: TV-profilen försvinner från rutan

Ärliga orden

Men någon som kämpat i kulisserna är Eric Saades flickvän Hanna Schönberg. Under pojkvännens tid i Let's Dance har nämligen deras relation drabbats. Många som deltagit i dansprogrammet vittnar om en slags "bubbla", och den bubblan hamnar ju diverse partners utanför.

Hanna är också en offentlig person, och har över en halvmiljon följare på Instagram. Det är där hon enligt Hänt delade med sig av de ärliga orden om pojkvännen.

På bilden ligger pojkvännen Eric Saade och sover i en säng, och ser väldigt trött ut.

”Den här bilden beskriver hur intensiva de senaste veckorna har varit. Jag längtar tills att det här är över så jag äntligen kan få tillbaka min pojkvän”, skriver hon.

Nu har hennes önskningar slagit in, och Eric kan äntligen få komma hem spendera lite tid med sin flickvän igen. Härligt!

Eric och flickvännen Hanna.

Karin Törnblom/TT

Foto: TT