E-type får en dotter: Melinda Jacobs avslöjande om bebis

13 jan, 2023, 06:45 
E–type, Melinda

Artisten Martin ”E-type” Erikson får en dotter i januari, det avslöjar flickvännen Melinda under fredagen.

Annons

Melinda Jacobs avslöjar i podden "Familjärt" att hon och pojkvännen Martin "E–type" Eriksson väntas få en dotter i Januari.

Familjehems–mamman Melinda Jacobs och artisten Martin "E–type" Erikson väntar sitt första gemensamma barn. Paret bekräftade att de var ett par i april förra året, det kunde Svensk Damtidning avslöja.

6 saker du inte visste om Melinda Jacobs
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Det dröjde några månader innan paret kunde bekräfta ännu en glädjande nyhet. I slutet av augusti avslöjade de att de väntade tillökning.

"Livets största under. I januari blir vi en till!" skrev paret till bilden som delades via Instagram.

Recept.se Nyhetsbrev

Melinda berättar att det kan handla om dagar innan förlossning. Hon delar sina tankar om den kommande tiden på sin instagram:

"Som jag längtar. Kanske inte lika redo för själva födandet men som gravid är jag klar. Kroppen som annars är ganska liten bär på mer än 20 kg mot vad den brukar och otränad som jag är blir det en stor påfrestning på andningen. Jag har svårt att gå, värk i kroppen och mycket sammandragningar. Illamåendet håller i så håll tummarna att bebis kommer i dagarna"

Annons

Melinda Jacobs avslöjande: Paret ska få en dotter

Poddkompanjonerna, John och Johan, i podden "Familjärt" undrar om Melinda vet om det blir en efterlängtad pojke eller flicka som anländer i januari.

— Det har vi vetat jättelänge. Jag fyller ju 39 år ganska snart och riskerna för olika kromosomavvikelser ökar. Det ville vi veta. Då gjorde vi ett dna-test ganska tidigt. Så vi har vetat sedan vecka 13–15, berättar Melinda.

Poddkollegorna undrar om Melinda vill avslöja barnets kön till lyssnarna.

— Det har spekulerats mycket och man ser på instagram att folk är väldigt nyfikna. De allra flesta gissar att det är en pojke. Detta med tanke på hur min mage är formad.

Melinda kan nu förvåna somliga följare:

— Det är ingen pojke, utan det är faktiskt en liten flicka i den här magen.

Melinda Jacobs har sedan tidigare fått tre biologiska döttrar och varit familjehemsmamma sedan många år tillbaka.

Foto: TT

Annons