Fansen i chock - Carolas samarbete med manliga artisten: "Jag dör"

21 apr, 2023, 17:30 
AvFelicia Plåt
Carola Häggkvist
Carola gästade Benjamins och de skapade magi ihop.

Carola och artist-kollegan skapade musikmagi!

Annons

Carola är en av Sveriges mest framgångsrika artister. 1983 slog hon igenom med låten främling i Melodifestivalen. Och sedan dess har vägen varit spikrak uppåt och hon har alltid lyst klart som en stjärna.

5 snackisar från veckan som gått
5 snackisar från veckan som gått

I år firar hon även 40 år som artist och det firar hon stort med en konsert på Avicii Arena den 27 maj. "Carolafesten - 40 år sedan Främling" kommer bli en storslagen show för att fira hennes framgångsrika år på scenen.

Fansen köpte upp biljetterna på nolltid. Och eftersom Carola förstod den höga efterfrågan på biljetterna beslutade hon sig för att inte bara stanna vid en konster. Hon ger sig nämligen även ut på en sommarturné så ännu fler kan ta del av firandet.

Carola i Benjamins

Recept.se Nyhetsbrev

I torsdags kunde vi även se henne i tv-rutan på premiären av den tredje och sista säsongen av Benjamins. Nu kommer Benjamin för sista gången att laga mat och skapa musik med olika kändisar runt om i Sverige.

Annons

I det första programmet gästade förutom Carola, komikern Johanna Nordström, artisten och låtskrivaren Lasse Holm och även Benjamins barndomsvän Björn Formgren.

Följarna blev galna

I programmet framförde Carola och Benjamin en duett ihop där de gjorde en cover på bandet Bee Gees låt "To Love Somebody". Under kvällen delade även Benjamin klippet på sin Instagram. Där meddelade han att det även går att lyssna på den nyfunna duons cover på Spotify och följarna blev helt galna.

Under inlägget kan man läsa flera kommentarer av följare som hyllar Carola och Benjamins cover.

– Sååå underbar version med sån feeeeeling..jag dör.Tack för en fin upplevelse 100% awesome, skriver en.

– Vilka stjärnor alltså wow så sjukt bra ni är, vilka artister och vilka röster, tack för det, fortsätter en annan.

– Wow, vilket program, och vilket sångpar, Du och Carola, magiskt bra, skriver en tredje person.

Och hyllningarna bara fortsätter att rulla in i kommentarsfältet.

Annons