Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filip Lamprecht i chock efter Kristin Kaspersens stora lögn – hemligheten avslöjad

27 mar, 2022, 16:00 
AvIndra Nordemar

Filip Lamprecht hade inte väntat sig det här av Kristin Kaspersen.

Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Kristin Kaspersen är en uppskattad programledare av många. Och hon tillhör även en av Sveriges kändaste familjer – dotter till Barbro "Lill-Babs" Svensson, syster till Malin Berghagen och mamma till Filip Lamprecht.

Filip Lamprecht gick i sin mammas fotspår när han vann fjolårets upplaga av Let's Dance med Linn Hegdal. Kristin kammade nämligen hem vinsten 2019 med danspartnern Calle Sterner.

Familjen har vid upprepade tillfällen visat hur tajta de är som stöttar i motgångar och firar framgångar. Men de är även fulla av överraskningar.

Filip Lamprechts tuffa tid efter Let's Dance

När Filip var med i Let's Dance var han till en början i ett förhållande med Peg Parnevik. Men det tog inte lång tid innan ryktena började florera, och paret gick skilda vägar.

Annons

Samtidigt som han upplevde sitt livs bästa tid i samband med tävlingen gick han i igenom en svår tid i sitt privata liv, men höll fasaden uppe.

Men efter mycket stöd från vänner och framför allt Kristin är han nu tillbaka på banan, och verkar må bättre än någonsin!

Han är nyligen hemkommen från en lyxresa i Mexico – lagom till födelsedagen, och en liten surpris.

Filip Lamprecht lurades av mamma Krisitn Kaspersen

Förra året när Kristin fyllde 52 år lurades hon rejält av sönerna Filip och Léon då hon överraskades med en brakfest – och i år gav hon igen för lögnerna!

I dag, söndag 27 mars, fyller Filip 25 år, därför firades han stort under gårdagen – men det var inget som han hade planerat.

Han blev förd till ett rum med ögonbindel, väl där stod både familj och vänner och överraskade honom på den stora dagen. Kvällen fortsatte sedan med middag på en krog i centrala Stockholm, och fest inpå småtimmarna.

"GRATTIS min fina fina son på 25-årsdagen! Lycka att få vara din mamma!Älskar dig ”to infinity and beyond”", skriver Kristin på Instagram.

Skärmdump Instagram / Kaspersen

Foto: TT, TV4

Annons