Filippa Rådin och Anja Pärsons beslut för barnen – efter alla år

27 feb, 2023, 15:00 

Filippa Rådin och Anja Pärson berättar om familjebeslutet.

Annons

Superparet Filippa Rådin och Anja Pärson har en romans många bara kan drömma om. I fjorton år har de funnits vid varandras sida, och har en härlig liten familj med två gemensamma barn och en liten pälskling.

Nu har de fattat ett beslut som rör hela familjen, och delar med sig på Instagram.

Powerparet Anja & Filippa – valet för familjen
Powerparet Anja & Filippa – valet för familjen

Filippa Rådins brytning med Carina Bergfeldt

Filippa och Anja hittade varandra då Anja kom förbi Filippas butik. Idag är Filippa stylist, och har jobbat med några av våra största produktioner.

Tidigare jobbade hon med Carina Bergfeldts talkshow, och stod för utstyrslarna vi såg på Carina i rutan. Samarbetet kom till på Carinas egna initiativ, har hon berättat på Facebook.

Recept.se Nyhetsbrev

Hon skrev ett inlägg där hon beskrev att hon ville ha en stylist som fick henne att känna sig bekväm och trygg framför kameran, och det självklara beslutet blev då Filippa.

Annons

"Jag såg en premiärbild på Anja Pärson där hon hade en av de vackraste gröna klänningar jag sett. Ännu en gång skrev hon något i stil med ”tack Filippa för att du får mig och känna mig vacker.”(De är gifta med varandra och Filippa är Anjas stylist.)Och där satt jag och kände ”så vill jag känna”."

"De ringde och frågade, och hon sa ja. Nu har hon kommit med från Umeå och vi ska prova kläder i åtta timmar." Skrev hon då.

I den nya säsongen är det däremot en ny stylist vid Carinas sida, Anna Hjertén. SVT bekräftar för Svensk Dam att hon tog över redan säsongen dessförinnan.

Filippa Rådin och Anja Pärsons beslut för barnen

Men nu har både Anja och Filippa bytt ut galaklänningar mot friluftsklädsel. Lagom till sportlovet har de nämligen begett sig ut i skidbackarna tillsammans med barnen Elvis och Maximilian.

Annons

Det bar åt till Nalovardo, norr om Sorsele kommun, och det var första gången för Filippa där.

"Tidigare i veckan tog vi beslut om att åka till Nalovardo för lite skidåkning och avkoppling med barnen.Jag som aldrig varit här tidigare måste säga att det är långt över mina förväntningar. Rolig varierad åkning och sköna backar" Skriver hon på Instagram under ett klipp på familjen i skidbacken.

Vilken härlig grej!

Foto: TT

Annons