Flip Lamprechts beslut efter semestern med Linn Hegdal – lämnar landet

Flip Lamprechts beslut efter semestern med Linn Hegdal – lämnar landet

Filip Lamprecht har funnit en ny vän i danspartnern Linn Hegdal, men nu har de gått skilda vägar.

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 27?
Slå på ljud

Filip Lamprecht har haft en turbulent vår, med först en succésäsong i Let's Dance som kantades av drama i hans förhållande med Peg Parnevik, som det sen också tog slut med.

Han och danspartnern Linn Hegdal var hela tiden omgivna av romansrykten, men även hon har pojkvän och de har försäkrat många gånger om att de enbart är väldigt goda vänner.

Efter programmets slut har många av deltagarna fortsatt att umgås med varandra, däribland Filip och Linn.

Filip Lamprechts ärliga ord om Linn Hegdal

Det var tidigare i veckan som Filip la upp en bild på att de återigen är i Stockholm – följt av bilder från en helgresa till Järvsö.

"Hemma från årets första roadtrip till Järvsö! Har varit väldigt hektiskt senaste tiden och har varit så fantastiskt värdefullt att få några dagar att skratta, vila, njuta och återhämta mig lite och ännu bättre att få göra det med människor som får en att må bra!", skriver Filip på Instagram och taggar bland annat Keyyo och ingen mindre än Linn Hegdal i inlägget.

Men Filip var bara hemma och vände. Nu är han istället på resa i Norge tillsammans med sin familj och hälsar på släkt och vänner i vårt nordiska grannland.

”Nu testar vi på husbilssemester och kan meddela att efter några timmar och ett covid test senare är vi framme i Norge och har till vår förvåning inte tagit kol på varandra ännu! Hoppas ni får en fortsatt fantastisk söndag!”, skriver Filip på sin Instagram.

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Kärlekskarusellen i societeten – alla har varit med alla

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan