Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Följarnas ilska efter Magdalena Graafs opassande skämt: "Vissa lär sig aldrig"

03 apr, 2022, 17:30 

Magdalena Graaf har fått skarp kritik från sina följare efter aprilskämtet.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Tv-profilen Magdalena Graaf, 46, tycker om att skoja till det på sin Instagram. Förra året drog hon till med ett aprilskämt om att hon var gravid, vilket absolut inte uppskattades av följarna.

Detta eftersom att graviditet är ett väldigt laddat och känsligt ämne för många människor.

”Börjar nästa gråta av lycka. ÄNTLIGEN kan vi avslöja. Vi är GRAVIDA! Det har gått 12 veckor och vi känner oss äntligen redo att avslöja nyheten för alla er”, skrev Magdalena på Instagram den 1 april 2021.

Många följare kommenterade då att skämtet var osmakligt och okänsligt:

”Nu hoppas jag verkligen att detta inte är ett aprilskämt, graviditeter hör inte dit med respekt för en av tio som är ofrivilligt barnlösa”, skrev en följare.

Annons

Följarnas ilska efter Magdalena Graafs opassande aprilskämt – andra året i rad

Efter den skarpa kritiken från följarna valde Magdalena att be om ursäkt. Hon förklarade då även att hon inte var medveten om att det var så känsligt att skämta om just graviditeter.

Men trots detta valde tv-profilen att dra samma skämt igen, ett år senare. Den andra april i år lade Magdalena nämligen upp en video där hon håller sig själv om magen.

– Vad säger du Charlie, ska du ha en sådan här lillebror?, hör man fästmannen Louie Marti, 44, säga till Magdalenas son.

– Åh, vi ska få en lillebror!, säger Charlie då till Magdalenas andra son Louie.

– Idag?, frågar då lille Louie som ser förvirrad ut.

Men efter några timmar förklarade Magdalena att det hela var ett aprilskämt, vilket några av följarna tyckte var kul – och skrev skrattande emojis. Men samtidigt var det flera följare som blev besvikna.

"Trodde du lärde dig något efter sist du lurade folket att du väntade barn, men nej vissa lär sig aldrig Fyfan", skriver en upprörd följare.

"Vilket dumt aprilskämt Hur reagera barnen på skämtet ???", skriver en annan.

Annons