Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Följarnas ilska mot Anna Book efter operationen – nu ryter hon ifrån: "Ljuger, kränker och hånar"

23 jan, 2024, 19:30 
Vendela Lönnqvist
Anna Book har opererat sig.
Anna Book har opererat sig.

Anna Book har opererat sig. Nu ryter hon ifrån efter kommentarerna.

Annons

Anna Book, 53, har under de senaste åren dragit sig tillbaka från rampljuset.

Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opereradBrand logo
Hovet bekräftar: Prinsessan Kate opererad

Var har Anna Book tagit vägen?

Ett av de senaste framträdanden vi sett henne i är tv-programmet "Biggest Loser", annars har det varit relativt tyst från sångerskan – åtminstone i offentligheten.

På sociala medier är det andra regler. Där delar Anna med sig flitigt av sin vardag, som innehåller både högt och lågt.

Anna Book på sjukhus – opererade sitt knä

De senaste uppdateringarna har varit av det låga slaget.

Artisten har nämligen befunnit sig på sjukhus, där hon opererat in en knäprotes i ena benet.

"Kvar på sjukhuset. Jag opererades tidigt igår på morgonen, då jag stod uppskriven som nr.1 för dagen. Sätta en infart var inte lätt igår heller, men tillslut satt en bra på plats. Vidare ner till operationssalen, så var det dags för att sätta ryggbedövningen på plats vilket gick galant, sedan så lokalbedövade dem hela knät också & till slut fick jag narkosen & då släcktes ljuset totalt, när narkosläkaren sövde mig", skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Rehab väntar för Anna Book

Och även om operationen och uppvaknandet efteråt gick bra, har det inte varit de roligaste dygnen för Anna.

Annons

"Natten har varit något tuffare, så vi får se hur dagen utvecklar sig - det är mycket på schemat & mycket att ta in inför hemgång."

Fyra dagar efter operationen gick hon in på Instagram för att uppdatera om läget. Klart är att operationen var något hon länge väntat på.

"Jag har fått en hel knäprotes, detta är något jag väntat på väldigt länge och skjutit på in i det längsta, nu gick det inte att vänta längre."

Följarnas ilska mot Anna Book efter operationen

Och även om många skickade sitt stöd och sina lyckönskningar, var Annas sociala medier även fyllt av kommentarer som artisten kände sig tvungen att uppmärksamma.

Många ansåg nämligen att Anna endast beklagade sig och tyckte synd om sig själv – vilket fick henne att ryta ifrån.

"Operationer utförs det hundratusentals varje dag i Sverige och i övriga världen, så det här är ingen unik sak. Men, alla vi människor har väl rätt till våra personliga känslor, tankar och upplevelser?", skriver hon och fortsätter:

"Det är absolut och under inga omständigheter alls synd om mig, jag är inte unik eller speciell. Men jag är människa. Alla går igenom mycket på olika sätt, jag tar inget ifrån någon. Men jag är trött på lögner och fula påhopp, säger bara OM man/du/ni visste... Så VILL mitt naiva jag TRO att fler skulle skämmas. Jag gillar inte allt jag ser, jag rynkar på näsan, MEN jag går inte på personer, ljuger om dem, kränker och hånar."

Anna avslutar inlägget med att meddela att hon tar ett kliv tillbaka från sin offentliga Instagram-profil och istället väljer att dela med sig av resan på sina privata sociala medier.

Annons