Chocken: Pernilla Wahlgren byter ut populära kollegan i sin show

28 apr, 2022, 14:00 
Pernilla Wahlgren under showen "Pernilla Wahlgren har hybris"
Nu meddelar Pernilla Wahlgren det oväntade beskedet – den omtyckta skådespelaren inte är med i turnén i höst, utan byts ut.
Annons

Pernilla Wahlgren hade under våren 2018 premiär med sin scenshow "Kort glad & tacksam", som blev en riktig succé. Den humoristiska föreställningen turnerade Sverige runt, och blev till och med inspelad och sändes på tv.

Och framgången tog Pernilla vara på, i början av 2020 begav hon sig ut på vägarna igen med showen "Pernilla Wahlgren har hybris". Efter ett längre uppehåll på grund av pandemin, har hon under våren varit ute och underhållit Sverige igen, och i höst är det dags igen.

Men nu kom chockbeskedet – en av de populära medlemmarna byts ut.

Beskedet: Lägger ner

Ja, Pernilla har knappt hunnit avsluta sin vårturné innan den nya meddelades. Och det är inte för inget, Pernillas popularitet ute i landet verkar inte visa några tecken på att svalna.

Hittills har föreställningen sålt hela 150 000 biljetter, och då finns det fortfarande intresse nog för att Pernilla ska ge sig ut igen i höst!

Men det verkar ha blivit lite mycket på agendan även för mångsysslaren Pernilla. Nyligen meddelade hon nämligen det tråkiga beskedet – hon lägger ner bloggen.

Annons

Bloggen har varit aktiv i 13 år, och Pernilla tar farväl av den i ett blogginlägg där hon skriver att anledningen helt enkelt är tidsbrist. Många läsare sörjde beslutet i kommentarsfältet, men vilken tur att man fortsatt kan följa Pernillas vardag på annat håll!

Populära skådespelaren försvinner

Inför den nya höstturnén ändras dock upplägget för showen. Förutom att det kommer läggas till nya sånger och sketcher, som TT rapporterade, meddelades en stor och oväntad förändring.

Den omtyckta skådespelaren Ola Forssmed, som varit med i Pernillas ensemble sedan starten 2018, kommer nämligen bytas ut. Hans plats blir inte tom, utan istället rycker en annan Wahlgren in. Pernillas bror Linus!

Det är långt ifrån första gången Linus står på musikalscenen, nu senast har han gjort stor succé tillsammans med komikern Per Andersson i Book of mormon.

Annons

Dessutom har han spelat med Hybris-gänget förut, 2008 var han med i en musikal med bland andra Hanna Hedlund, och mannen vars skor han nu ska fylla, Ola Forssmed.

Kim Sulocki, Ola Forssmed och Pernilla Wahlgren
Ola Forssmed i föreställningen, i mitten.

Foto: TT

Annons