Mellostjärnan ryter ifrån – efter hoten

28 apr, 2022, 07:04 

Nu sätter Melodifestivalen-stjärnan ner foten, en gång för alla.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Att vara en offentlig person innebär många fördelar, men även en del nackdelar.

Till exempel att många människor gärna tycker till om saker och ting – och ibland till och med blir aggressiva.

Hat och hot är aldrig okej, men förekommer sorgligt nog på sociala medier. Nu ryter artisten Mariette Hansson, 39, ifrån mot de elaka meddelandena hon tvingats motta.

Mellostjärnan ryter ifrån – efter hot och hat från följarna

Mariette slog igenom i TV4:s Idol 2009, och har sedan dess blivit en av våra största artister. Hon har hela fyra gånger tagit sig till finalen i Melodifestivalen med sina fantastiska bidrag.

I november förra året blev hon mamma till sonen Dante, tillsammans med sin hustru Isabelle.

Efter att ha publicerat videor där hon repeterar på scen med sitt barn på magen har Mariette nu blivit utsatt för både hot och påhopp från sina följare.

Annons

Nu sätter artisten ner foten, och förklarar hur det ligger till:

"1: Ljudet på scen är nästan obefintligt då vi har in-ear monitoring. Ljudet du hör är utljudet för publiken där @bellhansson står och filmar med zoom objektiv 2: Barnen har Alltid rejäla hörselkåpor oavsett", skriver artisten på Instagram och fortsätter:

"Kanske saker man inte vet om när man inte sysslar med musik på detta sättet. Men snälla dra inte förhastade slutsatser då heller och sprid en massa hat. Det gör ingen gladare. Fråga om du är osäker."

Hyllas av följarna: "Finaste föräldrarna"

Nu hyllas Mariette i kommentarsfältet av både följare och kändisar.

"Vi som jobbar med musik vet detta! Hade som sagt Liam min 18 åriga son med på turné och han satt i en babybjörn hela tiden! Inget fel på hans hörsel då det är precis som du säger! Jag är så trött på alla ”mammapoliser” som tror att dom är bättre föräldrar än själva till andras barn! Våga lita på att att andra föräldrar har koll, och vet vad som är bäst för sitt egna barn!!! Du är grym", skriver Laila Bagge.

Annons

"Men alltså vad är det för blinda knäppa människor som följer dig? Du & Isabelle är de finaste föräldrarna till Dante, finns inget alls att klaga på faktiskt, mer att ta efter!", skriver influencern Sofie Granqvist.

Annons