Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Plötsliga beskedet: Pernilla Wahlgren lägger ner

27 apr, 2022, 16:00 

Stjärnan kom med ett riktigt chockbesked – till mångas stora besvikelse.

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Det är ingen hemlis att profilen Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lyra, men nu verkar det ha blivit lite för mycket för även henne.

Efter nästan femton år har hon fattat ett stort beslut – hon säger hejdå till en av sina riktiga långkörare.

Mycket på schemat

Mångsysslaren Pernilla verkar aldrig få slut på kraft. Hon har det egna realityprogrammet Wahlgrens värld, sitter i juryn i succéprogrammet Masked singer, och driver en podd– allt samtidigt som hon turnerar Sverige runt med den egna scenföreställningen.

Samtidigt är allt detta bara ett axplock ur Pernillas hektiska schema. I dagarna presenterade hon också ett helt nytt projekt som förmodligen tagit upp massvis av tid, hennes egna hudvårdsmärke.

Till råga på allt är Pernilla, som många säkert inte missat, mitt uppe i en aningen hektisk bostadsresa. Hon har lyckats flytta både ut och in ur hus, och köpt och sålt, allt inom det senaste året. Nu verkar det som om hon behöver lufta schemat lite, eftersom hon har tagit ett stort beslut.

Annons

Tackar för alla år

Det är Pernillas blogg som läggs ner, efter närmare 13 år som aktiv. På bloggen har läsarna fått följa med Pernilla i vardagen, och genom många stora milstolpar i livet.

Men på senare tid har det varit skralt med uppdateringar, och nu är det dags att sätta punkt officiellt. I ett blogginlägg med rubriken "Ett långsamt farväl" förklarar hon beslutet.

”Kära följare! Som ni sett så går mitt liv i hundraåttio just nu! Kärleken flödar och jag älskar verkligen mina jobb, mina hus, min familj – och mitt LIV! Bloggen däremot har ju fått gå i ide.

Som ni alla vet så har den digitala världen förändrats och med den även jag. Jag började blogga åt Mama när Theo var liten. Han är nu 15 år och kör moppe!! Jag är en av de som började först. Och är nu en av de sista som slutar”, skriver Pernilla i blogginlägget, och fortsätter:

Annons

"Så många drömmar har gått i uppfyllelse de senaste åren och jag lever verkligen mitt i en sanndröm. Med egna shower, tv, varumärken , hus , hundar , familj, vänner och kärlek. Tiden är kommen för att säga farväl. "

Pernilla avslutar inlägget med att tacka läsarna för alla underbara år ihop, och skriver att de är bäst.

Foto: TT

Annons