Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Galna festkvällen – bilden som stoppas av Carola

05 aug, 2021, 18:00 
AvIndra Nordemar

Carola Häggkvist har unnat sig en vild festkväll som slutade med att hon vaknade upp i någon annans hem. Nu stoppar hon bildbeviset.

Annons
Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjandeBrand logo
Här bryter Carola ihop – efter Amadeus avslöjande

Carola Häggkvist har haft ett hektisk år med åtaganden som Let's Dance, Stjärnorna på slottet och sommarkonserter, samtidigt som hon har brottats med skador och utmattning.

Nyligen tog schlagerdrottningen därför en välförtjänt semester, först midsommar på Gotland och sedan segling i Kroatien. Men snart stod hon på scen igen, denna gång på Solliden med kungafamiljen i publiken.

Och den 14 augusti är det återigen dags för Carola att ta upp mikrofonen, då hennes andra sommarkonsert tar plats i Stening slottspark.

Men det innebär att artisten har några lediga dagar däremellan att ta vara på, och det gör hon säkerligen – här om dagen unnade Carola sig en riktig festkväll!

Carola firar vännen Bobby Oduncus nya dokumentär

Vännen och kändisfrisören Bobby Oduncu släppte nyligen en dokumentär som handlar om honom och den ovanligt tragiska historia han bär på.

"När han till sist kom ut som gay ville hans pappa inte acceptera det. Det här är en film om rätten att få älska vem man vill, men det är också en film om att ta sig upp efter att man förlorat någon man älskar.", skriver SVT om filmen.

Annons

Även Carola medverkar i dokumentären, så efter premiären den 1 augusti skulle det givetvis firas! Och det verkar som att kvällen blev allt annat än lugn.

Carola om bilden från den vilda festkvällen: "Förblir privat"

På Instagram berättar Carola nu om den vilda festen, och bilden som följarna inte får se...

"’Bout the other Night… med Clarissa & Bobby på MP (Mälarpaviljongen) som slutade liiite senare än jag tänkt mig. Tror vi stängde stället. Och fortsatte vidare till vänners lägenhet där jag somnade i soffan, som en liten tonåring som försöker vara uppe så länge det bara går.. ha ha. ( Bobby har bild på det men den förblir privat.) Egen styling på 30 min hemma i all hast innan make up i taxin. Hi hi, skriver hon.

Foto: Instagram / Carolaofficiell

Annons