Galna tipset: Zlatan tar över Allsång på Skansen!

10 aug, 2022, 18:30 
AvSimon Holm Stålhand

Haha, hade ni tittat?!

Annons

När det bara var en vecka kvar till årets premiär av Allsång på Skansen avslöjade Sanna Nielsen att det skulle bli hennes sista.

– Jag säger ju hej då till något som jag har älskat att göra, men det känns ändå bra att ha bestämt sig. Samtidigt trivs jag ju så bra på den där scenen. Jag vet att jag än en gång kommer att ha världens roligaste sommar och att jag kommer att stå där efter det sista programmet och tänka: ”Vad har jag gjort?”, sa hon då till TT.

Och det sista avsnittet närmar sig med stormfart. Men vem kommer att ta över det populära programmet, som har sänts sedan 1935?

Ja, det vet vi fortfarande inte. Men spelbolaget Unibet har satt ihop en lista med namn med, ja... varierad trolighet.

Galna tipset ger så mycket gånger pengarna

Favoriterna att ta över, enligt spelbolaget, är Danny Saucedo, Marie Serneholt respektive Oscar Zia. De står till 7,5 gånger pengarna.

När Aftonbladet når Oscar Zia är han inte särskilt pratglad.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Jag har inget att säga om det. Ingen kommentar, säger artisten.

Några andra favorittippade ersättare, enligt Unibets lista, är Anis Don Demina, Benjamin Ingrosso, David Lindgren, Jill Johnson och Lena Philipsson med tio gånger pengarna.

Sedan sjunker sannolikheten rätt rejält. Sist på listan är ingen mindre än fotbollsstjärnan, Zlatan Ibrahimovic. han står på 251 gånger pengarna om han skulle ta över som programledare för Allsång på Skansen.

Ja, ni förstår ju att det inte är särskilt troligt. Men visst hade det kunnat bli intressant att se vad Sveriges bäste fotbollsspelare skulle kunna göra på scenen?!

Lista: Så är oddsen på Unibet

De 5 högst tippade

Danny Saucedo 7.50

Marie Serneholt 7.50

Oscar Zia 7.50

Anis don Demina 10.00

Benjamin Ingrosso 10.00

De 5 lägst tippade

Filip & Fredrik 76.00

Magnus Uggla 76.00

Bianca Ingrosso 101.0

Petter Askergren 101.0

Zlatan Ibrahimovic 251.0

Annons