Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gästen tappar plötsligt fattningen – chockscenerna i TV4 framför Anna Brolin

09 feb, 2023, 12:00 

Anna Brolin blev helt ställd av gästens beteende i Efter fem.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är sedan gammal: i direktsändning kan allting hända. Den välkända frasen fortsätter att visa sig vara sann, inte minst under onsdagens sändning av det omåttligt populära TV4-programmet Efter fem.

Anna Brolin och Henrik Alsterdal har nämligen bjudit in sociala medier-experten Daniel Paris till studion. Men plötsligt händer något. Han tappar kontrollen helt.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Gästens chockdrag i sändning – Anna Brolins chock

Mitt i sändningen händer det som säkerligen aldrig skett i Efter fem-studion förut. Gästen tar sitt vattenglas, och Henrik Alsterdals, och häller det över sig.

Anna Brolin tappar tråden helt och gapar av förvåning, och viker sig redan av skratt. Detsamma gäller Henrik Alsterdal. Men det hela har en förklaring.

Daniel Paris i häller två vattenglas över sig i Efter fem
Vad hände här egentligen?

Daniel Paris skulle nämligen prata om sociala medier-trender, för att hålla tittarna uppdaterade. Han pratade om sångaren Harry Styles kritiserade tacktal på Grammy-galan, Shakiras otrohetsknep – och den långa hashtaggen "Acting on my impulsive thoughts".

Annons

Det sistnämnda är en viral trend på den ungdomliga appen TikTok, och den går kort och gott ut på att man följer alla sina impulser, och filmar det.

Henrik Alsterdals efter kuppen i sändning

Det kan vara att kasta en porslinsmugg i marken, eller trycka ner huvudet i en gräddtårta – ja, allt det där man tänkt men aldrig gjort, ska nu göras. Det ville Daniel Paris testa själv, och hans impuls var alltså att skapa vattenkaos i direktsändning.

– Nämen VA?! utbrister Anna Brolin när Paris tar vattenglasen och häller dem över sig, istället för att dricka.

– Jag har alltid velat göra sådär alltid. Alltid! Och nu fick jag äntligen göra det. Jag agerade på mina impulser, säger Daniel och presenterar nästa punkt på agendan.

– Och jag gick på det så fett, säger Anna Brolin som fullständigt kiknar.

–Vi var INTE med på det här vill jag bara säga, klargör Henrik Alsterdal, som lyckades hålla masken något bättre än sin kollega.

Se klippet själva nedan:

Foto: TV4

Annons