TV-profilens avslöjande om Anna Brolin – bor i barack

TV-profilens avslöjande om Anna Brolin – bor i barack

Foto: TT/Instagram

Nu kommer TV4-kollegan med ett avslöjande om Anna Brolin.

TV4-stjärnan Anna Brolin verkar göra succé i alla sammanhang hon tar sig ann! Är det inte Efter fem så är det Farmen, eller så axlar hon kanalens sportsändningar.

Det betyder också att hon är van vid märkliga förutsättningar. Det avslöjar nu hennes kollega på kanalen.

7 saker du inte visste om Anna Brolin
0:60

Efter reklamen: 7 saker du inte visste om Anna Brolin

(0:60)

Slå på ljud

Sorgliga sanningen om djuren i Farmen – det händer med dem efter inspelningen

Stora förändringen för Efter fem

Ja, under årets varmare månader är Anna Brolin sedan 2021 ute på gården i Vaggeryd för att spela in farmen, och resten av året syns hon alltjämt i Efter fem där hon blivit en oersättlig favorit.

Självklart ligger hon inte ensam bakom programmets ofattbara succé, utan tillsammans med bland andra Tilde de Paula Eby, Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximilian Artell lotsar de tryggt tittarna genom aktualitetsdygnet.

Det har blivit en sådan framgångssaga att programmet nu även sänds på söndagar. Det betyder alltså att det rullar i rutan alla dagar förutom lördagar! Nu har det dragit igång, och frågar du Tilde de Paula som är lite av programmets "mamma", kommer det gå som tåget.

– Jag tror att det kan fungera. För jättemånga år sedan hade vi aldrig haft ”Nyhetsmorgon” på söndagar, bara på vardagar. Sedan drog Lasse Bengtsson igång det på lördagar och jag på söndagar, sa hon till Aftonbladet.

TV4-profilens trista besked – lämnar Farmen med omedelbar verkan: ”VA!?”

Anna Brolin bor i en barack

Under sensommaren lyste Anna till många tittares stora förtret med sin frånvaro i Efter fem, eftersom det var Farmen som kallade. Långt ifrån tv-smink och glansiga studiogolv, alltså.

Farmen utspelar ju sig som namnet avslöjar, på en farm. Det innebär ju såklart också att boendesituationen kompromissades. Kollegan Farmen-Wincent avslöjar för Nyheter24 att han faktiskt kan njuta av hemmets bekvämligheter då och då, eftersom han behövde jobba en del med sitt ordinarie jobb.

Men förutom det gällde samma regler för alla, och visst bor även Anna Brolin i en barack under sommaren i Vaggeryd.

– Men annars bygger vi upp ett helt kvarter kan man säga på parkeringen i Skillingaryd med baracker där hela produktionen bor. Där har jag min barack, och Anna har sin barack och alla andra bor där också.

Foto: TT/Instagram