Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Gästens känga till Lotta i direktsändning – jämförs med Pernilla Wahlgren: "Hon gamla"

01 aug, 2023, 09:05 
Felicia Plåt
Pernilla och Lotta
Pernilla är ny programledare för Allsång på Skansen. Foto: TT

Anton Engström gjorde ännu ett uppskattat framträdande i Lotta på Liseberg.

Annons

Under gårdagen var det ännu en gång dags för Lotta på Liseberg. Hela Liseberg fylldes med allsångs-sugna gäster och det var flera härliga artister på plats.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

Dragdrottningen tog över scenen

Bland annats kunde vi se Linda Bengtzing, Marcus Carlsson och Lisa Ekdal uppträda och bjuda på fantastisk underhållning. En annan person som har haft en stående roll i årets Lotta på Liseberg är dragdrottningen Anton Engström. Han blev under förra året en del av After Dark och har gjort succé sedan dess.

Annons

Han blev upptäckt av sin idol Christer Lindarw efter att Anton la upp olika imitationer på sociala medier. Han imiterade bland annat Tilde de Paula, Annie Lööf och Carola.

Anton och Christer
Anton är en del av After Dark. Foto: TV4

Christer gjorde även Anton sällskap på scenen under gårdagens Lotta på Liseberg och de sjöng Christers hit "La Dolce Vita" tillsammans.

Anton gjorde även en annan av sina kända imitationer på scenene, nämligen Hollywoodfrun Maria Montazami. Unde uppträdandet hann han även ge en lite känga till programledaren Lotta.

Annons

Kängan till Lotta i direktsändningen

När han kommer in på scen som Maria spelar han lite förvirrad, då "Maria" tror att hon är i Stockholm och i ett annat känt allsångs-program.

– Nej jätteroligt att vara här, på Allsång på Skansen, säger Anton i form av Maria och publiken skrattar och jublar.

Sedan kommer den skämtsamma kommentaren som blir en liten känga till Lotta.

Anton och Lotta
Anton gjorde succé på Lotta på Liseberg. Foto:TV4

– Jättetrevligt att träffa dig Pernilla Wahlgren, du ser verkligen ut som hon gamla från Bingolotto, säger dragdrottningen.

Annons

Han skämtar alltså att "Maria" tror att det är Allsång på Skansen hon har hamnat på och att Lotta är Pernilla. Med kommentaren "hon gamla från Bingolotto" syftar han då på Lotta själv. Eftersom hon har varit programledare för Bingolotto sedan 2008.

Publiken verkar vara riktigt roade av Maria Montazami imitationen och skrattar högt under alla skämten. Även Lotta skrattar men verkar inte vara exakt lika road.

– Haha, jaha okej, vi tar nästa då, säger Lotta Engberg och skrattar till.

Annons