Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grannarnas sexilska mot Pernilla och Christian Bauer – störs

19 mar, 2022, 08:00 
Jacob Johannesson
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.

Pernilla och Christian Bauer har snart varit ihop under ett år, men nu har grannarna börjat störa sig ordentligt på kärleksparet.

Annons
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla WahlgrenBrand logo
Christian Bauer avslöjar hemliga kärleksgesten till Pernilla Wahlgren

Det har snart gått ett år sedan Pernilla Wahlgren, 54, och Christian Bauer, 56, blev kära i varandra. Det var närmare bestämt den 28 mars 2021, och det datumet som paret räknar som sin "årsdag".

Paret gästade tidigare under mars SVT:s talkshow "Carina Bergfeldt" tillsammans. Då avslöjade Bauer att hon tatuerat in det speciella datumet.

– Var sätter man någon man älskar, ja då sätter man ju den närmast hjärtat, sa Christian.

Men trots att duon är väldigt kära i varandra kommer inte något giftermål ske, i alla fall inte i någon närtid. Det avslöjade Pernilla Wahlgren när hon besökte en spådam i "Wahlgrens värld".

Grannarnas ilska mot Pernilla Wahlgren

– Du kommer få en till bekräftelse av den här personen. Han kommer lova dig nått eller säga något tydligare till dig i november ser jag. Han har planerat jättemycket i framtiden, sa sierskan Susanne om Pernillas kärleksliv.

Sierskan ord kan möjligtvis kopplas till ett frieri, men det slår Pernilla tillbaka direkt.

Annons

– Inget frieri eller något sånt. Det är för tidigt, säger hon.

Men Pernilla och Christian är ett kärlekspar, men med helt olika färdigheter. Det berättar Wahlgren i en intervju med Amelia.

– Vi är väldigt olika, som två pusselbitar som passar ihop. Han är ordningsam, noga och praktiskt lagd. Klok och förnuftig. Jag är allt det han inte är och mycket mer ”all over the place”. Det livar upp hans värld och han får ordning på mig, säger Pernilla till tidningen.

Men att Pernilla har skaffat sig en kärlek har fått konsekvenser, i alla fall för hennes grannar. Hon berättar i Wahlgrens värld att hon fått en kommentar på Instagram när hon har lagt ut en bild på henne och Christian.

"Jättekul för er att ni är nykära, men jag bor granne med er och hör er på nätterna.”

Foto: TT.

Annons