Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grynet försvann helt – avslöjar nu hemska händelsen med kändismannen

22 feb, 2023, 09:30 
Grynets show, SVT

SVT:s framgångsrika superstjärna "Grynet" försvann plötsligt helt efter en tid i rutan. Nu berättar hon om det traumatiska minnet med kändismannen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

SVT:s framgångsrika serie för unga, Grynet, hade premiär i mitten av 2000–talet. Med sin tuffa attityd och kraftiga slagordet "Ta ingen skit " blev hon en riktig succé hemma i TV–sofforna.

Trots succén fick Elins kapitel som "Grynet" ett slut.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Elin Ek började istället intresseras sig för arbetet bakom kulisserna. Elin Ek utbildade sig till tv-producent och har arbetat med tv- och radioprogram för barn och unga i över 20 år.

Senaste tiden har hon både skrivit manus, regisserat och agerat i humorserien ”Alla vi Karlssons” tillsammans med Hampus Nessvold, sketchhumor för 12-15-åringar med premiär på SVT under 2022.

Annons
Grynet
Elin Ek inför premiären av "Grynets show" 2003

Hemska incidenten med Dregen: Var tillsammans under 9/11

Elin Ek berättar om det truamatiska minnet den 11:e september 2021. När planen flög in i tvillingtornen stod hon bredvid artisten Dregen och vittnade det hela:

– Första gången vi sågs jobbade jag på SVT Växjö och då var han nere för han skulle vara med i ett program som hette "Voxpop" och det här var 11:e september 2001 så vi var i TV–huset och såg i princip planen flyga in i tornen, i World Trade Center, säger hon till Expressen.

Annons

Hon fortsätter:

– Alla som var där då minns ju det här ögonblicket. Var man var... Jag kommer ihåg att Dregen var där, så det pratade vi om nu när vi sågs.

Nu ska Dregen och Elin Ek inta Alla mot alla–studion för att tävla. Inför uppdraget var nerverna påtagliga.

– Det var så otroligt nervöst, verkligen! Men Dregen och jag, vi kompletterar varandra skulle jag säga. Han är jätteduktig på sport och spritfrågor och geografi, säger Ek och fortsätter:

–Jag kanske är bättre på kropp, sjukdomar och Melodifestivalen.

Dregen
Elin Ek har höga förhoppningar på Dregens sport–och spritkunskaper.

Foto: TT

Annons