Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunilla Persson bekräftar relationen – efter alla spekulationer!

09 jan, 2023, 07:00 

Romansryktena har spirat sedan stjärnan Gunilla Persson visade upp ett nytt ansikte på sin Instagram – nu väljer hon att berätta!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Superstjärnan Gunilla Persson gjorde storskalig succé från första stund när hon intog rutan i programmet Svenska Hollywoodfruar. Men trots att strålkastarna ständigt är riktade mot henne finns det en del som det är relativt tyst om – kärlekslivet.

Romansryktena kring Gunilla Persson – nu avslöjar HollywoodfrunBrand logo
Romansryktena kring Gunilla Persson – nu avslöjar Hollywoodfrun

På sistone har en ny man dykt upp på hennes sociala kanaler, och nu väljer hon till slut att berätta.

Gunilla Persson om dottern Erika Perssons pappa

Ja, Gunilla Perssons privatliv är just det, privat. 2002 föddes dottern Erika Persson, nu 20 år gammal. Men någon pappa har inte dykt upp, varken i tv-programmet eller på hennes egna plattformar.

Frågorna har varit många, och svaren varit få. Men i en intervju med norska God Kveld berättade hon tidigare i år hur det ligger till.

Annons

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, säger Gunilla i intervjun.

Om en pappa finns med i bilden, men bakom kamerorna, vill hon inte heller uttala sig om.

– Nej, ingen kommentar. Men jag kan säga att Erika har pengar så att hon aldrig behöver arbeta under resten av sitt liv, sa Gunilla Persson i en intervju med GP 2012.

Erika Persson i Bianca Ingrossos talkshow Biancas
Det går ingen nöd på Erika.

Gunilla Persson bekräftar relationen – efter alla romansrykten

På senare dagar har romansryktena kring Gunilla Persson florerat lite extra. Det hela grundar sig i en okänd man, som synts på hennes Instagram. Han dök upp på Gunillas nyår– tillika födelsedagsfirande, och sågs plinka på ett piano.

På en av bilderna satt Gunilla dessutom i den mystiska mannens knä, och spekulationerna tycktes inte vänta – är det ett nytt kärleksintresse?

Annons

"Åhhh så fint!!! Sen kära nån Gunilla! Vem är den stiliga mannen, du sitter så romantiskt i knäet på?", frågar en följare.

"Gunilla.... först sitter du i knä på den snygga karln. Sen spelar han piano som en Gud 😍 Var ska detta sluta...." Skriver en annan, varpå Gunilla ger ett kryptiskt svar:

"Ja, det kan man undra!" Följt av flera glada gubbar och röda hjärtan.

Men för sajten Hänt är hon desto tydligare, och väljer att bekräfta att de har en relation, men som vänner:

Det är en god vän” skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Foto: TT

Annons