Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Gunilla Persson bekräftar spekulationerna – nu är Erikas hemlighet avslöjad!

28 aug, 2023, 14:30 
Felicia Plåt
Gunilla Persson
Dotter Erika har fyllt 21 år. Foto: TT

Nu avslöjar Gunilla Erikas hemlighet på Instagram.

Annons

Gunilla Persson är hela Sveriges Hollywoodfru. Under flera år var hon och dottern Erika en del i realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Deras relation har varit stark sedan start och Gunilla gjorde allt för att Erika skulle uppnå sin dröm om att jobba med musik.

Romansryktena kring Gunilla Persson – nu avslöjar HollywoodfrunBrand logo
Romansryktena kring Gunilla Persson – nu avslöjar Hollywoodfrun

Erikas musikkarriär

Det är nog många som kommer ihåg ögonblicket i programmet när Erika skulle uppträda på en talangjakt men blev så pass nervös att hon spydde. Men trots allt drama ställde sig Erika tillslut på scenen och sjöng.

Idag är hon 21 år och hennes musik-karriär har lagts lite på is, men i en intervju med tidningen Hänt berättar Erika att hon har fortsatt med musiken.

– Ja jag gör egen musik, skriver musik och sjunger. Jag är dock lite privat om mina konstnärliga former, men förr eller senare kommer jag nog gå ut med det. För jag tycker den är väldigt cool och jag är stolt över det. Men jag ligger ganska lågt med det jag jobbar på, sa Erika till Hänt.

Annons

Gunilla avslöjar hemliga planerna

Erika har alltså legat lite lågt med musiken, tills nu! Gunilla kunde nämligen avslöja Erikas hemlighet på Instagram, nu ska hon börja sjunga igen.

"Fantastiska dagar i studion med Fredrik Cardiac Andersson och ompysslad slutligen av Ystad Saltsjöbad – Nu tillbaka i Sthlm med en helkväll på stan. Postar bilder senare.!", skriver Gunilla i ett inlägg på Instagram.

Men Gunilla hade redan avslöjat en del om besöket i Ystad för tidningen Hänt. I en intervju med tidningen berättar Gunilla om besöket.

– Vi ska ner till Ystad, för där är det en producent som fått upp ögonen för både Erika och mig och vill spela in musik med oss. Han har en professionell studio och jobbar med Sony music, så han är jättebra. Det är han som har skrivit Frans Jeppsson Walls låt If I were sorry, som han vann Melodifestivalen med, berättar Gunilla för Hänt.

Hon kunde även avslöja att Fredrik har skrivit en låt åt Gunilla och att han vill att hon också ska sjunga. Men det har Gunilla inga planer på.

Annons